ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΝΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟ

Από το Μουζάκι στο... Μπορντό

ΣΤΕΦΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2013 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:11
Από Μουζάκι στη... Γαλλία με διαβατήριο μια μπάλα ποδοσφαίρου. Μια ποδοσφαιρική κοριτσίστικη παρέα του ΓΕΛ Μουζακίου κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας και τώρα καλείται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο της Γαλλίας.
Στο Final Four οι μαθήτριες του ΓΕΛ Μουζακίου βρέθηκαν αντιμέτωπες με το 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, νίκησαν με μεγάλη διαφορά και με σκορ 3-0.
Στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ελευσίνας νικήτρια με δύο πέναλτι στη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου ανακηρύχτηκε η ομάδα μαθητριών του ΓΕΛ Μουζακίου, με σκορ 2-0 επί του Λυκείου Άργους.
Η ομάδα του Γ.Ε.Λ. Μουζακίου απαρτιζόταν από τις μαθήτριες, Μπλέτσα Α., Μπλέτσα Λ., Παπουτσή Ε., Καλλιώρα Κ., Πατσιούρα Α., Παράσχη Β., Γκαραβέλα Γ., Μπακοδήμου Κ., Δημητρίου Ξ., Γκέκα Α., Χήτα Α., Χήτα Ε., Ζήση Ε., Γκέκα Α., Γκέκα Β., Μπαλατσούκα Α. και Χορνόβα Αικ.. Τις μαθήτριες του Γ.Ε.Λ. Μουζακίου καθοδηγούσε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κ. Δεληγιάννης Αθανάσιος, ο οποίος με μεθοδικότητα, εργατικότητα και μεράκι προπόνησε την ομάδα.
Η ομάδα μαθητριών του ΓΕΛ Μουζακίου θα συμμετάσχει στο Παγκοσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο Μπορντό (Bordeaux) της Γαλλίας που θα διεξαχθεί από 14 έως 22 Απριλίου 2013. 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass