ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΙΣΟΠΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Άλλοι δύο «Χ»αμένοι βαθμοί

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2013 0:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:08

Άλλους δύο βαθμούς πέταξε χθες η ΑΕΛ καθώς στο θεσσαλικό ντέρμπι με την Νίκη Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, για την 30η αγωνιστική της Football League. Μπροστά σε 7.000 περίπου φιλάθλους της δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και πλέον το FC Arena εξελίσσεται σε «αχίλλειο πτέρνα» της φετινής σεζόν.

Η ΑΕΛ ενώ είχε μια μοναδική ευκαιρία στο 47’ με τον Μπλέντι (μετά από δοκάρι του Κρητικού) να ανοίξει το σκορ, είδε τους αντιπάλους με τον Πορτουλίδη να προηγούνται με 0-1 στο αμέσως επόμενο λεπτό. Η «απάντηση» της ΑΕΛ ήρθε στο 90’ με ένα υπέροχο σουτ του Αλεξάντροβιτς που έγραψε το τελικό 1-1.

*Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κορδολαίμης (Πειραιά) με βοηθούς τους Ζησιμόπουλο (Πειραιά) και  Πολυχρονιάδης (Δ. Αττικής). Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Καρακώστας, Ζεκίνια - Σαμαράς, Βούρας, Λαλίν

ΛΑΡΙΣΑ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Καρακώστας, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (53' Αλεξάντροβιτς), Ζεκίνια, Δεινόπαπας (46' Σ. Κρητικός), Μπλέντι (78' Τ. Κρητικός), Τσίγκας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (58' Χατζής), Παππάς (87' Oυέλινγκτον), Κυριάκος, Φλίγκος (46' Λαλίν).

 

* Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της ΑΕΛ, Τίμος Καβακάς δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Χέρι - χέρι και ενωμένοι θα συνεχίσουμε τη δουλειά για την επίτευξη του στόχου μας. Χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Όμως τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αποστόλης Χαραλαμπίδης ανέφερε πως «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα και χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια σπουδαία νίκη».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass