«Στολίδι» για τη Νίκαια το ανακαινισμένο της γήπεδο

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2013 18:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:01

Εξαιρετικές προδιαγραφές, που καλύπτουν τις απαιτήσεις ενός υπερσύγχρονου χώρου άθλησης, αποκτά το γήπεδο της Νίκαιας, στον Δήμο Κιλελέρ, καθώς ολοκληρώνονται τα έργα της ανακατασκευής του και το επόμενο διάστημα παραδίδεται προς χρήση στη νεολαία της περιοχής. Την εγκατάσταση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο επιθεώρησε σήμερα ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο, κ. Βασίλη Χατζούλη και τον προϊστάμενο του Τμήματος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου, κ. Αχιλλέα Πουρνάρα.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών και για το πολύ καλό αποτέλεσμα, «που δικαιώνει την επιλογή της δημοτικής αρχής για τη χρηματοδότηση της μελέτης και κατασκευής του εν λόγω  έργου μέσω της ΣΑΤΑ». Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, ύψους 173.000 ευρώ, το γήπεδο της Νίκαιας ανακατασκευάζεται, πλήρως, αποκτώντας νέο χλοοτάπητα, ολοκληρωμένο δίκτυο αποστράγγισης των υδάτων με ειδικό υπόστρωμα, εξελιγμένο αρδευτικό δίκτυο και νέα goal post.

«Μπορεί οι πόροι που μας έρχονται από την πολιτεία να είναι σχεδόν ανύπαρκτοι αλλά με όσα μέσα διαθέτουμε, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη νεολαία μας, για να της προσφέρουμε διεξόδους από τη σκληρή καθημερινότητα, την οποία όλοι βιώνουμε» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κομήτσας. Όπως εξήγησε, στο εν λόγω γήπεδο αθλούνται εκατοντάδες παιδιά και με τη νέα του μορφή θα αποτελέσει πραγματικό πνεύμονα ζωής και άθλησης για ολόκληρο τον πληθυσμό της Νίκαιας και της ευρύτερης περιοχής. 

Παράλληλα, ο δήμαρχος θύμισε ότι βελτιωτικές παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί με απόφαση της δημοτικής αρχής σε αθλητικές εγκαταστάσεις πολλών χωριών του Δήμου Κιλελέρ με την αντικατάσταση σε χλοοτάπητες και κολώνες φωτισμού, με την ανακατασκευή των αποδυτηρίων κ.α. «Δίνουμε, έτσι, μία σύγχρονη εικόνα σε αυτούς τους χώρους, ώστε να τους χρησιμοποιούν οι νέοι και οι νέες μας για να αθλούνται συστηματικά και δωρεάν» είπε ο κ. Κομήτσας. Τέτοιες εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, των αποδυτηρίων και την εγκατάσταση ή αντικατάσταση του φωτισμού έχουν υλοποιηθεί στα γήπεδα Χάλκης, Μελίας, Αχιλλείου, Ν. Περιβολίου, Χαράς, Καλαμακίου, Αγ. Αναργύρων και Βουναίνων.                  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass