Ο ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ BERGMANN KORD ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ "Ε"

Μέχρι στιγμής κανένας δεν μας δυσκόλεψε...

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2013 15:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:43

Του Κ. Γκιάστα

«Μόνο νίκες». Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί φέτος στα αποδυτήρια του Φοίνικα Bergmann Kord, καθώς μετά από οκτώ συνεχόμενα χρόνια στην Γ’ Εθνική φέτος δείχνει πως είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος σε πρώτη φάση από την άνοδο στη Β’.

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας αλλά και για αυτά που ... έρχονται μίλησε στην «Ε» ο πλέι μέικερ, Κώστας Σαριμπαλίδης. Ο 27χρονος «άσος» έχει αρκετές ανόδους στην καριέρα του καθώς στο παρελθόν με τον Αίολο Τρικάλων κατάφερε από την Α1 ΕΣΚΑΘ να βρεθεί στη Γ’ και εν συνεχεία στη Β’. Με τέτοιο ιστορικό λοιπόν τα πράγματα είναι αισιόδοξα...

«Φυσικά και είναι» δηλώνει ο Σαριμπαλίδης και συνεχίζει: «Το γεγονός πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα είναι το σημαντικότερο. Μας δίνει σιγουριά. Η ομάδα μπορεί να παίζει σε ερασιτεχνική κατηγορία αλλά λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Ήρθαν σπουδαίοι παίκτες το καλοκαίρι οι οποίοι δεν άργησαν να εγκλιματιστούν».

Για το γεγονός πως μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχει γευτεί την ήττα τόνισε: «Εμείς θέλουμε

μόνο νίκες. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν θα είμαστε σοβαροί θα τα καταφέρουμε. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε ματς να μας δυσκολέψει. Την Κυριακή παίζουμε ένα δύσκολο θεωρητικά παιχνίδι, στο οποίο έχουμε μόνο έναν στόχο. Τη νίκη».

Τέλος για τη δική του πορεία υπογράμμισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ό,τι έχω το δίνω στην ομάδα και πιστεύω πως αυτό γίνεται από όλα τα παιδιά. Αυτό είναι θεωρώ το μυστικό της επιτυχίας. Όλοι για την ομάδα καθώς και η διοίκηση τα δίνει όλα για εμάς».

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Από αύριο, θα αναχωρήσει για την πόλη της Βόνιτσας ο Φοίνικας Bergmann Kord. Οι «μελανόλευκοι» θα διανυκτερεύσουν εκεί το Σάββατο βράδυ καθώς την Κυριακή θα παίξουν για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ με την τοπική ομώνυμη ομάδα.

Μέχρι στιγμής έχουν μόνο νίκες και είναι μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Προερχόμενοι μάλιστα από επιτυχία στο τοπικό ντέρμπι η ψυχολογία είναι στα ύψη. Αν υπολογίσουμε πως και οι τσέπες των παικτών είναι ... γεμάτες λόγω του πριμ που τους δόθηκε τότε όλα πηγαίνουν πρίμα για τους πρωτοπόρους.

Χθες μάλιστα στο κλειστό του Αγίου Θωμά το πρόγραμμα περιελάμβανε φιλικό παιχνίδι με τη συμπολίτισσα ΑΕΛ. Το ματς ήταν προπονητικού χαρακτήρα. Τόσο ο προπονητής του Φοίνικα, Θρασύβουλος Λιάγκας όσο και ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος εξήγαγαν πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Κυριακής.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και οι διαιτητές της ένατης αγωνιστικής:

Β. Παρασκευόπουλος 18.00 Μεταμόρφωση Β. - Πρωτέας Γρ. Κοϊμοτζόγλου-Δαμίγος (Τσο-

πουρίδης)

ΔΑΚ Βόνιτσας 18.00 Βόνιτσα - Φοίνικας Bergmann Kord, Δαρλαμήτσος-Λιότσος (Κανελλό-

πουλος)

Αλκαζάρ 18.00 Αστέρας - Διόσκουροι Κοζ. Μοσχοτόγλου-Πετανίδου (Παπαδημητρίου)

Παλαμά 18.00 Τιτάνες Παλ. - Μελίκη Λόρτος-Μανιός (Μανάσης)

ΔΑΚ Φλώρινας 18.00 Αριστοτέλης Φλ. - Καστοριά Θεοδώρου-Τριανταφυλλίδης (Χατζηπα-

ναγιωτίδης)

Αγ. Θωμά Λάρ. 18.00 ΑΕΛ - Μακάμπη Σαρακενίδης-Χρυσάφης (Μπεκιάρης)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass