ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Τύρναβος

* ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2013 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:40
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά από μια ήττα που υπέστη και μια ισοπαλία που απέσπασε ο Τύρναβος 2005 στους δυο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες με Εθνικό Γαζώρου και Πιερικό αντίστοιχα, θέλει να επιστρέψει την Κυριακή στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Αντιπαλός του θα τεθεί στο στάδιο Αλκαζάρ η Αναγέννηση Γιαννιτσών, μια ομάδα που μπορεί να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, όμως χρειάζεται να αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι είναι ικανή να κάνει την ζημιά.
Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη φέρονται αποφασισμένοι να φτάσουν έστω και δύσκολα στη νίκη, που θα τους διατηρήσει κοντά στην πρώτη τετράδα που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ ανόδου.
Είναι το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου και για το 2013 παράλληλα, στο οποίο ο Τύρναβος θα επιδιώξει νίκη και καλή εμφάνιση για τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες.
Από αγωνιστικής πλευράς, δυο απουσίες θεωρούνται μάλλον ως δεδομένες και αναφερόμαστε στον Βασίλη Σαχινίδη και στον Χρήστο Ζυγκερίδη, με τον πρώτο να μην είναι ακόμη 100% έτοιμος να επιστρέψει, ενώ ο δεύτερος υποβλήθηκε χθες σε πετυχημένη αρθροσκοπική αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
Για σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση και ο τεχνικός της λογικά θα καταλήξει στο σχήμα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τα Γιαννιτσά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass