ΟΙ ΛΑΡΙΣΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Προετοιμάζονται πυρετωδώς

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2013 15:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:38

 

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επέστρεψαν οι λαρισινές ομάδες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά την αγωνιστική απραξία της περασμένης Κυριακής λόγω του κυπέλλου.

Ο Δωτιέας Αγιάς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της διοργάνωσης θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή τα Λευκάδια Νάουσας, ο Μαχητής Τερψιθέας τον Αχιλλέα Δομοκού, ο Αμπελωνιακός τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ ο Πυργετός θα δοκιμασθεί στη Νάουσα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Ας δούμε τα τελευταία νέα από τα λαρισινά στρατόπεδα:

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

Η εικόνα της ομάδας στο φιλικό του Σαββάτου που συνοδεύτηκε από νίκη άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου και αν μη τι άλλο δημιούργησε ένα ακόμα καλύτερο κλίμα ενόψει του δύσκολου αγώνα με τα Λευκάδια Νάουσας που θα κρίνει αν ο Δωτιέας Αγιάς καταφέρει να ακολουθήσει το γκρουπ των «ισχυρών» του ομίλου.

«Παίξαμε ένα παιχνίδι χωρίς να έχουμε την πίεση του αποτελέσματος και δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν παρουσιάστηκαν έτοιμα να προσφέρουν στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος κυρίως γιατί είδα ότι η ομάδα έχει βάθος. Πολλά παιδιά που στην αρχή της προετοιμασίας δεν είχαν παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά από πολύ δουλειά είναι πλέον έτοιμα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας» είπε ο τεχνικός του Δωτιέα και κατέληξε:

«Ακολουθεί ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε για να κάνουμε καλές γιορτές».

Αγωνιστικά μόνο ο τραυματίας Γούτος ενδέχεται να απουσιάσει από την Κυριακάτικη αναμέτρηση, ενώ χθες επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Πολύζος.

Εν τω μεταξύ το νέο «match programme» για το παιχνίδι με τα Λευκάδια θα έχει 28 σελίδες με ποικίλη ύλη πέραν των καθαρά αγωνιστικών θεμάτων, όπως παρουσιάσεις και συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών, ιστορικά στοιχεία κ.ά.

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Στην τελική ευθεία ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Δομοκό την ερχόμενη Κυριακή μπήκε η προετοιμασία του Μαχητή Τερψιθέας. Για τη Λαρισινή ομάδα η νίκη αποτελεί μονόδρομο αφενός για να κρατηθεί σε τροχιά σωτηρίας και αφετέρου για να αποκτήσει ψυχολογικό αβαντάζ έναντι των υπολοίπων ομάδων που βρίσκονται στο ίδιος μήκος κύματος και στη συνέχεια τους περιμένει ένα σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός Νίκος Σταυροθοδωρος προσπάθησε στο φιλικό του Σαββάτου με τον Δωτιέα Αγιάς να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του και μας είπε:

«Το φιλικό παιχνίδι ήταν ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει του αγώνα με τον Δομοκό ωστόσο δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να το πράξουμε στο ακέραιο γιατί είχαμε ορισμένες ελλείψεις όπως των Κυριάκου, Μπουρουζίκα, Παυλόπουλου. Είχαμε ωστόσο την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα ή είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής απέναντι σ’ έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως ο Δωτιέας Αγιάς. Έδειξαν ότι έχουν διάθεση και θέληση αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμοι» κατέληξε ο Νίκος Σταυροθόδωρος.

Αγωνιστικά πλην του μόνιμα τραυματία Λιλολάρι (η επιστροφή του υπολογίζεται σε ενάμισι περίπου μήνα) και τους δύο τιμωρημένους Κρίτσα και Παγκαρλιώτα που θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με το Δομοκό, ο Μαλάκος αναμένεται να μπει σήμερα στο πρόγραμμα, ενώ ο Μάτος που αγωνίστηκε σχεδόν ένα ημίχρονο στο φιλικό του Σαββάτου έδειξε ότι έχει πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα είχε την ευκαιρία να πάρει ο Δημήτρης Καπετανόπουλος στο φιλικό παιχνίδι του Αμπελωνιακού με τον Πυργετό. Τα συμπεράσματα για τον τεχνικό των «πρασίνων» ήταν ανάμεικτα αφού όπως είπε διέκρινε ορισμένα θετικά στοιχεία αλλά και αρκετά αρνητικά στοιχεία.

«Υπάρχουν προβλήματα σε όλους τους τομείς. Κυρίως στην αγωνιστική πειθαρχία και την ομοιογένεια. Από την άλλη πλευρά το θετικό είναι ότι το κλίμα είναι πολύ καλό και όλοι έχουν διάθεση και θέληση να προσπαθήσουν για το καλύτερο και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Μας πιέζει ωστόσο ο χρόνος γιατί προέχει μια γρήγορη νίκη» σχολίασε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος και πρόσθεσε:

«Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ικανή και πειθαρχημένη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες όπως είναι ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Αλλά και ‘μεις έχουμε ποιοτικά καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

Σε ότι αφορά τους δύο επανεμφανισθέντες Κόκκινο και Κούρο ο τεχνικός των «πρασίνων» επισήμανε ότι βρίσκονται πολύ πίσω τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα της φυσικής κατάστασης οπότε η συμμετοχή τους στο Κυριακάτικο παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη.

Αγωνιστικά μόνο ο Κακαβίτσης που έχει συμπληρώσει κάρτες δεν έχει δικαίωμα να αγωνισθεί.

ΠΥΡΓΕΤΟΣ

Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην έχει γευθεί ακόμα τη χαρά της νίκης με εννέα ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, στις όμως φιλικές αναμετρήσεις δεν χάνει με τίποτε.

Ο Πυργετός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο φιλικό στον Αμπελώνα και έδειξε ότι θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά περισσότερα στο φετινό πρωτάθλημα αφού οι δυνατότητες υπάρχουν.

Η εικόνα της ομάδας ήταν συγκριτικά καλύτερη κι αυτό αποτελεί ψυχολογική «ντόπα» για το παιχνίδι που ακολουθεί στη Νάουσα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass