ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

«Κούρεμα» και στο... ρόστερ του Τυρνάβου

* Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΦΗΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2013 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:37
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Football League, ο Τύρναβος 2005 δεν κατάφερε προχθές το απόγευμα να πετύχει την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη και αναδείχθηκε με τον Πιερικό ισόπαλος 1-1.
Μια ισοπαλία που άφησε ανικανοποίητους τους ανθρώπους της ΠΑΕ αλλά και τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Πιερίας, καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και μετά το 25΄όπου οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, η τυρναβίτικη ομάδα είχε ευκαιρίες για να σκοράρει και δεύτερη φορά, όμως δεν τα κατάφερε.
Ο τεχνικός της Άγγελος Διγκόζης στη συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το ισόπαλο αποτέλεσμα, στέλνοντας όμως και μηνύματα με τις δηλώσεις του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Το αποτέλεσμα είναι για μένα και για την ομάδα μου μάθημα.
Μετά τον αγώνα με τα Γιαννιτσά θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις.
Οι παίκτες πρέπει να σέβονται πρώτα την ομάδα και τον πρόεδρο, αλλά πάνω από όλα να σέβονται τους εαυτούς τους στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι που δεν θέλουν να το καταλάβουν, θα το καταλάβουν μετά τις 23 του μηνός».
Όπως αντιλαμβανόμαστε θα υπάρξουν εξελίξεις τον Ιανουάριο και αυτό που πληροφορηθήκαμε είναι ότι θα γίνει «κούρεμα» στο….ρόστερ και θα αποχωρήσουν τέσσερις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές.
Ακόμη βέβαια δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα, όμως το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών θα είναι βαρόμετρο για πολλούς….
Ήδη ο Τύρναβος με την ισοπαλία που πήρε έχει ξεφύγει αρκετά από
την επικίνδυνη ζώνη, όμως δημιουργήθηκαν προσδοκίες και θα επιδιώξει να βρίσκεται κοντά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορεί.
ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Χθες εν τω μεταξύ ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης κατασκόπευσε την προσεχή αντίπαλο-την Αναγέννηση-στον αγώνα, με τη Δόξα Δράμας, όπου οι «Μαυραετοί» επικράτησαν με σκορ 2-1.
Το πρωί οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί στον προχθεσινό αγώνα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, με χαλαρό τρέξιμο και μασάζ. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων τεχνικής και έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Για σήμερα Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και άπαντες επιστρέφουν αύριο το απόγευμα σε κανονικούς ρυθμούς, όπου και θα ξεκινήσει με διπλή προπόνηση η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών την Κυριακή 22/12 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΣΙΑΤΡΑΣ
Ο Δημήτρης Σιάτρας με την κάρτα που δέχθηκε στην Κατερίνη συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και σήμερα θα αποφασιστεί από το τεχνικό τιμ, σε ποιόν αγώνα θα την εκτίσει.
Να σημειώσουμε ότι τέσσερις κίτρινες έχει και ο Θανάσης Τέλλος που δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Βατανιακό εκτός έδρας, στις 5 Ιανουαρίου του 2014.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass