ΣΤΟΥΣ «32» ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2013 13:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:33

 

Δύσκολη θα είναι η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ. Μετά το 2-2 με την Αλκμααρ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε την ευκαιρία να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της κι έτσι στην κλήρωση της Δευτέρας για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, περιμένει «σκόπελο». Συγκεκριμένα περιμένει κάποιον αντίπαλο από τους πρωτοπόρους των ομίλων της διοργάνωσης, εκτός της Αλκμααρ, και τους τέσσερις καλύτερους τρίτους από τους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ. Ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ είναι ομάδες όπως η Βαλένθια, η Φιορεντίνα, η Σεβίλλη, η Τότεναμ, η Νάπολι, η Μπενφίκα, η Λιόν και η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι αγώνες των «32» θα γίνουν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην έδρα των «ισχυρών». Στην κλήρωση για τους «32» δεν μπορούν να αναμετρηθούν ομάδες από την ίδια χώρα ή που συνυπήρχαν στη φάση των ομίλων, ενώ από τη φάση των «16» και μετά (που επίσης θα κληρωθεί τη Δευτέρα) δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί.

Οι όμιλοι:

«Ισχυροί»: Βαλένθια (Ισπανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Γκενκ (Βέλγιο), Σεβίλλη (Ισπανία), Λιόν (Γαλλία), Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Τότεναμ (Αγγλία), Άλκμααρ (Ολλανδία), Νάπολι (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Βασιλεία (Ελβετία).

 

«Αλλοι»: Σουόνσι (Αγγλία), Τσερνομόρετς (Ουκρανία), Έσμπιεργκ (Δανία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Ντνίπρο (Ουκρανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία), Μπέτις (Ισπανία), Λάτσιο (Ιταλία), Ανζί (Ρωσία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Άγιαξ (Ολλανδία), Γιουβέντους (Ιταλία), Πόρτο (Πορτογαλία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass