ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗ

«Κρας τεστ» με αφορμή τη διακοπή

* Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΣΤΙΣ 15.00 * ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ * ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2013 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:33
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Την τακτική που θα εφαρμόσουν στα (εντός έδρας παιχνίδια) παιχνίδια που ακολουθούν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο θα δοκιμάσουν στο αυριανό φιλικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Τερψιθέας (15.00) Μαχητής και Δωτιέας Αγιάς με αφορμή τη διακοπή λόγω του κυπέλλου. Παράλληλα οι δύο τεχνικοί, Σωτήρης Αντωνίου και Νίκος Σταυροθόδωρος θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς τις ομάδες τους σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντική για τα δύο λαρισινά συγκροτήματα ως προς την επίτευξη των στόχων τους.
Για τον Δωτιέα Αγιάς το παιχνίδι με τα Λευκάδια Νάουσας θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια και κυρίως για το αν η ομάδα κρατηθεί στο γκρουπ των πρωτοπόρων.
«Πρόκειται για μια ομάδα που στηρίζεται στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Άλλωστε παραμένει ακόμα αήττητη και έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ, δηλαδή έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα» σχολίασε ο Σωτήρης Αντωνίου και πρόσθεσε:
«Γενικά είναι μία ομάδα που βάσει των αποτελεσμάτων είναι από τις πιο σοβαρές στον όμιλό μας. Επομένως θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επίθεση, αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί που θα κρατάνε το μηδέν και θα βάζουν ένα γκολ θα κερδίζουν τα παιχνίδια.
Θα προσπαθήσουμε στο φιλικό του Σαββάτου να δούμε κάποια πράγματα, να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και από την ερχόμενη Δευτέρα να μπούμε στην τελική ευθεία».
Αγωνιστικά ο Πολύζος απέχει των προπονήσεων καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Γούτος παρακολουθεί ατομικό πρόγραμμα συντήρησης λόγω ενός προβλήματος στους προσαγωγούς.
Στο στρατόπεδο του Μαχητή Τερψιθέας η τελευταία νίκη έχει ενισχύσει την ψυχολογία για τη συνέχεια και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Έτσι το παιχνίδι με τον Δομοκό θα δώσει την ευκαιρία στους «κυανόλευκους» να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
«Ο στόχος μας μετά το παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό είναι να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα. Ιδιαιτέρα απέναντι στον Δομοκό θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να μην χάσουμε την επαφή μας με τις ομάδες που βρίσκονται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού όπως για παράδειγμα τη Νάουσα ούτως ώστε όταν αυτές θα έχουν δύσκολο πρόγραμμα να μπορέσουμε να τις προσπεράσουμε» επισήμανε ο Νίκος Σταυροθόδωρος και συνέχισε:
«Ο Αχιλλέας Δομοκού είναι μία ομάδα που ναι μεν δεν έχει περγαμηνές αλλά έχει δυνατότητες. Κέρδιζε μέχρι το 75’ 2-0 τη Λαμία και πήρε ισοπαλία 1-1 στη Χαλκίδα. Επειδή όμως οι ομάδες παρουσιάζονται διαφορετικές από παιχνίδι σε παιχνίδι εμείς πρέπει μέσα στην έδρα μας να πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε. Αυτό θα κοιτάξουμε στο φιλικό του Σαββάτου με την Αγιά».
Πρόβλημα ωστόσο για τον Νίκο Σταυροθόδωρο αποτελούν οι τραυματισμοί και οι τιμωρημένοι παίκτες. Μαλάκος, Μάτος, Φλώρος και Νικούλης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν ακολουθούν πλήρως το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ Παγκαρλιώτας και Κρίτσας είναι τιμωρημένοι.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass