ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

Επιασε δουλειά ο Καπετανόπουλος

* ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2013 1:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:30
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια ημέρα μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση του Αμπελωνιακού, ο νέος τεχνικός Δημήτρης Καπετανόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τους «Πράσινους» που θα δώσουν σκληρή μάχη για την παραμονή, στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ ο οποίος διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία τον Γιάννη Γκαμπέτα που προσπάθησε πάρα πολύ από το καλοκαίρι που ανέλαβε και το έργο του ήταν σημαντικό, θα επιδιώξει όλο αυτό το διάστημα να πείσει τους παίκτες ότι δεν χάθηκε τίποτα και με υπερπροσπάθεια οι ελπίδες θα αυξηθούν για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της σωτηρίας.
Το σωματείο του Αμπελώνα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς(σ.σ. έχει 7 βαθμούς διαφορά από τη Νάουσα που είναι η τελευταία ομάδα η οποία σώζεται) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στον αγώνα που θα δώσει εντός έδρας με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, σε μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση.
Αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Αμπελώνα και ουσιαστικά από χθες το απόγευμα η προετοιμασία ξεκίνησε για το συγκεκριμένο ματς, που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο τελικός των... τελικών.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ
Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης Καπετανόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίκτες του Αμπελωνιακού στο φιλικό παιχνίδι με τον Πυργετό που θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 3 το απόγευμα στον Αμπελώνα.
Στο φιλικό αυτό θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα για να καταλήξει τις επόμενες ημέρες στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο παιχνίδι με τη Νεοκαισάρεια, ενώ πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί και ο Γιάννης Κόκκινος που επέστρεψε χθες στις προπονήσεις.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass