ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Στον Αμπελωνιακό ο Δ. Καπετανόπουλος

*«ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ» ΔΗΛΩΣΕ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ *ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ-ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2013 1:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:29
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Αμπελωνιακού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν χθες το μεσημέρι και σήμερα ο νέος τεχνικός του Αμπελωνιακού θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους «πράσινους». Ο 44χρονος προπονητής αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται και να τη θέσει σε τροχιά σωτηρίας. Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος διαδέχεται στον πάγκο του Αμπελωνιακού τον Γιάννη Γκαμπέτα έναν άνθρωπο που παρά την πορεία της ομάδας πρόσφερε σημαντικό έργο στους «πράσινους», κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Η παρουσία του νέου τεχνικού στον πάγκο του Αμπελωνιακού σηματοδοτεί την επιστροφή του Γιάννη Κόκκινου ο οποίος αναμένεται σήμερα να δώσει το παρών στην προγραμματισμένη προπόνηση, ενώ θα γίνουν συζητήσεις και με τους Κούρο, Μεζίνι.
«Ξεκινάμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Στόχος μας είναι να βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας γιατί εκεί πιστεύω είναι το πρόβλημα» δήλωσε αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Καπετανόπουλος και πρόσθεσε:
«Ευτυχής συγκυρία αποτελεί το γεγονός της διακοπής του πρωταθλήματος η οποία μου δίνει τη δυνατότητα αφενός να γνωριστώ με τους παίκτες και αφετέρου οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους να κατανοήσουν τι θέλω απ’ αυτούς. Θέλω να πιστεύω ότι στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής θα έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δώσει το έναυσμα για μια καλύτερη πορεία και την επίτευξη του στόχου της παραμονής».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού Νίκος Αγριόδημος τόνισε:
«Μετά από μία κακή αρχή είπαμε να τα σβήσουμε όλα και να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ακόμη στο πρωτάθλημα δεν χάθηκε τίποτε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Αλλάξαμε προπονητή και θα βασιστούμε σ’ αυτόν για την παραμονή στην κατηγορία. Επανέρχεται στην ομάδα ο Γιάννης Κόκκινος και αναμένεται συνέχεια και με άλλους παίκτες που ήταν στην ομάδα, ενώ θα βολιδοσκοπήσουμε την κατάσταση για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Θέλω να γίνει η ομάδα αχτύπητη».
Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει περάσει και από Τρίκαλα, Καστοριά, Ολυμπιακό Βόλου, Καλαμάτα και Ηρακλή. Φέτος ξεκίνησε σαν προπονητής στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς ωστόσο η συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους» λύθηκε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.
ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΜΑΧΗΤΗ-ΔΩΤΙΕΑ
Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε χθες το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Μαχητή Τερψιθέας και τον Δωτιέα Αγιάς. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 15.00 κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο Τερψιθέας (εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες) ειδάλλως θα αναζητηθεί άλλο γήπεδο.
Οι δύο προπονητές Νίκος Σταυροθόδωρος και Σωτήρης Αντωνίου θα έχουν την ευκαιρία να κρατήσουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς τις ομάδες τους αφού την ερχόμενη Κυριακή δεν θα διεξαχθούν αγώνες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής λόγω του κυπέλλου και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass