Οι υποψήφιοι επιθετικοί για την καλύτερη ενδεκάδα του 2013

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2013 13:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:27

Ολοκληρώθηκε η λίστα των υποψηφίων για την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς, όπως την επιλέγουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές απ' όλο τον κόσμο, καθώς ανακοινώθηκε από τη FIFPro και τη FIFA η 15άδα των επιθετικών που διεκδικούν τρεις θέσεις στην ιδανική ομάδα του 2013. Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου στη Ζυρίχη, στο γκαλά της παγκόσμιας συνομοσπονδίας όπου θα αναδειχθεί και ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας». Όλα τα μεγάλα ονόματα περιλαμβάνονται στη λίστα των υποψηφίων για τις θέσεις των επιθετικών, ενώ η λίστα αυτή παρουσιάζει σαφώς μεγαλύτερη... πολυφωνία, αφού εκπροσωπούνται συνολικά 13 χώρες και μόνο η Αργεντινή και η Ουρουγουάη έχουν από δύο ποδοσφαιριστές. Δύο παίκτες από τη 15άδα, ο Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, θα βρεθούν στο δρόμο της εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι είναι οι Σέρχιο Αγουέρο (Αργεντινή/Μάντσεστερ Σίτι), Μάριο Μπαλοτέλι (Ιταλία/Μίλαν), Έντινσον Καβάνι (Ουρουγουάη/Νάπολι-Παρί Σεν Ζερμέν), Ντιέγκο Κόστα (Ισπανία/Ατλέτικο Μαδρίτης), Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία/Ρεάλ Μαδρίτης), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφαντοστού/Γαλατάσαραϊ), Ρανταμέλ Φαλκάο (Κολομβία/Ατλέτικο Μαδρίτης-Μονακό), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία/Παρί Σεν Ζερμέν), Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Πολωνία/Ντόρτμουντ), Μάριο Μάντζουκιτς (Κροατία/Μπάγερν Μονάχου), Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή/Μπαρτσελόνα), Νεϊμάρ (Βραζιλία/Μπαρτσελόνα), Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Ολλανδία/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουέιν Ρούνι (Αγγλία/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λουίς Σουάρες (Ουρουγουάη/Λίβερπουλ).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass