ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ LARISSA SPORTS CENTER

Ποδοσφαιρικά… κάλαντα στη Λάρισα

* ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2013 1:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:27
Του Κ. Γκιάστα
Σε άλλες εποχές κάποιοι θα πήγαιναν σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο. Κάποιοι άλλοι θα επέλεγαν να ταξιδέψουν ακόμα και στο εξωτερικό. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά ήταν αν μη τι άλλο μια καλή ευκαιρία για κάτι το διαφορετικό. Με δεδομένες όμως τις οικονομικές δυσκολίες (για άλλους μεγάλες και άλλους μικρές) ο περιορισμός επιλογών και δράσεων πλέον είναι σίγουρος.
Ωστόσο στη Λάρισα κάποιοι είπαν να αναλάβουν δράση και να εκμεταλλευτούν την κατάσταση με σκοπό τη δημιουργία. Το Larissa Sports Center και ο Αθλητικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΑΣ» αποφάσισαν να φέρουν στην πόλη μια διοργάνωση με διπλό σκοπό. Πρώτον να γεμίσει ποδοσφαιρικά το μάτι… κάθε ενδιαφερόμενου αλλά και να τονωθεί η έστω και λίγο η οικονομική κίνηση της πόλης.
Συγκεκριμένα θα διοργανωθεί το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου από 27-29 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή ομάδων απ΄ όλη την Ελλάδα. Ήδη οι συμμετοχές είναι αρκετές και εκτός από τις ομάδες του νομού της Λάρισας και της Θεσσαλίας θα πάρουν μέρος και ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Απόλλωνας Αθηνών.
Οι ηλικίες των παικτών ποικίλλουν και σαφώς θα δώσουν το «παρών» και αρκετοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση νεαρών ποδοσφαιριστών επαγγελματικά. Θα παίξουν: Εφηβικό 1996-97-98 /Παιδικό 1999-2000/ Προπαιδικό 2001-02 /Junior 2003-04/ Pro-junior 2005-06/ Mini 2007-08.
«Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΑΣ» φιλοδοξεί να ξεκινήσει τουρνουά ποδοσφαίρου στα οποία να κυριαρχούν η ευγενής άμιλλα, το ήθος και η σύσφιγξη των σχέσεων ανάμεσα στα σωματεία και τους αθλητές. Επίσης μέσα από τα τουρνουά θα προσπαθήσει να προσεγγίσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο με την ανάδειξη νέων αθλητών μέσα από αξιολογήσεις που θα λειτουργούν στη διάρκεια των τουρνουά και με τη σύμφωνη γνώμη των σωματείων και αθλητών» τόνισε στην «Ε» ο ιδιοκτήτης του Larissa Sports Center κ. Μάνος Καγγάς.
Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής Ποδοσφαίρου του Ορφέα, Φάνης Τάτσης μιλώντας στην «Ε» υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην «Ε»: «Είναι μια σπουδαία εκδήλωση που θα πρέπει να γίνει θεσμός για την πόλη. Η Λάρισα έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στο μέσον της Ελλάδας και να μπορεί να γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντος. Ελπίζουμε να καθιερωθεί και να μην γίνεται μόνο μια ή δύο φορές το χρόνο. Έχουμε σαν στόχο να γίνεται συνεχόμενα και με μεγάλη ροή ακαδημιών. Είναι καλό για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω γήπεδα:
1 κλειστό γήπεδο 6 x 6 με πλαστικό χλοοτάπητα
1 γήπεδο 6 x 6 με φυσικό χλοοτάπητα
1 γήπεδο 9 x 9 με φυσικό χλοοτάπητα
1 γήπεδο 11 x 11 με φυσικό χλοοτάπητα
Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το γήπεδο 11x11 του Μαχητή Τερψιθέας σε απόσταση 5’ από το αθλητικό κέντρο.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
•Σε κάθε κατηγορία στην Α΄ φάση οι ομάδες χωρίζονται σε ομίλους των τεσσάρων, όπου αγωνίζονται όλοι εναντίον όλων σε τρεις αγώνες. Οι όμιλοι θα δημιουργηθούν μετά από κλήρωση,
•Στην επόμενη φάση, θα γίνουν αγώνες κατάταξης play off και play out. Στο σύνολο όλες οι ομάδες θα κάνουν 4 παιχνίδια τουλάχιστον.
•Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΠΟ που ισχύουν για παιδικά τουρνουά.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass