ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 5-2!

«Έσβησε» τον Πυρσό και εντυπωσιάζει

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 350 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΡΑ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2013 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:05
  
Η 2η ουσιαστικά επίσημη φετινή εμφάνιση του Οικονόμου μπροστά στο κοινό του συνοδεύτηκε από νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ 5-2 επί του Πυρσού Γρεβενών, κάτι το οποίο χαροποίησε τους φιλάθλους της Τσαριτσάνης και της επαρχίας Ελασσόνας γενικότερα, καθώς βλέπουν να διαγράφεται η καλύτερη δυνατή πορεία για το σύλλογο που τους εκπροσωπεί, με τάσεις ανοδικές και προπάντων στέρεες.
Και πώς άλλωστε αυτό να μην συμβαίνει όταν ο Οικονόμος μετρά σε 8 αγωνιστικές ως τώρα 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, συγκεντρώνοντας το συγκρότημα της Τσαριτσάνης 19 βαθμούς και καταλαμβάνοντας πανάξια τη 2η θέση του ομίλου, ξεπερνώντας τον στόχο της… παραμονής στην κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, κερδίζοντας στο πρώτο 3λεπτο 4 συνεχόμενα κόρνερ, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Νούσια, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια και σχετικά γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα ο Οικονόμος, με τους παίχτες του Κ. Κατσάρα να πετυχαίνουν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που σαφώς ανέβασε την ψυχολογία τους για τη συνέχεια και κόντρα σε έναν όχι ευκαταφρόνητο αντίπαλο.
Η πολύ ωραία εικόνα του αγώνα σε όλο το πρώτο μέρος συνεχίστηκε και στην επανάληψη, βλέποντας οι φίλαθλοι χορταστικό και όμορφο ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και αμείωτη προσπάθεια, σε αθλητικά πάντα πλαίσια και από τις 2 πλευρές. Ο Οικονόμος πέτυχε εύκολα το 3-0 στο 56΄, ενώ μείωσε ο Πυρσός στο 65΄ σε 3-1, το 4-1 έγινε στο αμέσως επόμενο λεπτό (66΄), μείωσε ξανά η φιλοξενούμενη ομάδα (4-2) στο 73΄, διαμορφώνοντας οι παίχτες της Τσαριτσάνης στο 89΄ το τελικό 5-2.
Τα γκολ της συνάντησης και οι φάσεις που ξεχώρισαν:
 
-7΄: Από σέντρα του Καραγκούνη, ο Γκουντρουμπής σηκώθηκε ψηλά στη μικρή περιοχή του Πυρσού Γρεβενών, πιάνοντας κεφαλιά και ανοίγοντας το σκορ για τον Οικονόμο (1-0).
- 11΄: Από μακρινό χτύπημα φάουλ του Κοσμίδη, η μπάλα διαπέρασε το τείχος των παιχτών της Τσαριτσάνης, πέφτοντας ο Νούσιας στη δεξιά του γωνία και αποκρούοντας τη μπάλα με τις γροθιές.
- 16΄: Σουτ του Καραγκούνη από πλάγια δεξιά θέση, μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας του Πυρσού Κότιτσα.
- 22΄: Ο Γκουντρουμπής εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων, αποκρούοντας αρχικά με τα χέρια ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά της μπάλας ο Κουμπούρας απέτυχε με κοντινό πλασέ να σκοράρει.
- 30΄: Ο Οικονόμος διπλασιάζει τα τέρματά του με τον Κωστούλα, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Πυρσού, πέρασε στη συνέχεια με κεφαλιά και τον τερματοφύλακα Κοτίτσα, σημειώνοντας με πλασέ το 2-0.
- 35΄: Μακρινό συρτό σουτ του Δούμα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Νούσια.
- 36΄: Ο Κοσμίδης επιχείρησε μακρινό σουτ, περνώντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Τσαριτσάνης.
- 56΄: Από εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου, ο Κωστούλας κέρδισε κεφαλιά, πετυχαίνοντας το 3-0.
- 60΄: Ο Κουμπούρας εκτέλεσε μακρινό φάουλ, αποτυγχάνοντας ο Χάμος με καλή κεφαλιά να σημειώσει τέρμα.
- 64΄: Ο Νούσιας απέκρουσε με τις γροθιές καλοχτυπημένο φάουλ του Ιωαννίδη.
- 65΄: Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με ευθύβολο σουτ του Δούμα μέσα από την περιοχή του Οικονόμου.
- 66΄: Μετά από σέντρα του Καρακώστα, ο Καραγκούνης έπιασε δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή των Γρεβενών, πετυχαίνοντας το 4-1.
- 73΄: Ο Ρόβας μείωσε με απευθείας χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή σε 4-2 (η μπάλα βρήκε κάπως στο τείχος των παικτών του Οικονόμου).
-77΄: Σε εκτέλεση φάουλ του Χάμου από μακρινή απόσταση, ο τερματοφύλακας του Πυρσού Κοτίτσα έπεσε έγκαιρα και σωστά, αποκρούοντας με τις γροθιές την μπάλα.
-89΄: Διαμόρφωση τελικού αποτελέσματος 5-2 υπέρ του Οικονόμου με συρτό σουτ του Κωστούλα (χατ τρικ).
Το διαιτητικό τρίο του αγώνα αποτέλεσαν οι κ. Χαλβατζάκος, Τασιόπουλος και Κόκκαλης (Θεσσαλίας) με σχεδόν αλάνθαστη και πολύ καλή διαιτησία. Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν από τον Οικονόμο οι Καραγκούνης και Κωστούλας και από τον Πυρσό Γρεβενών οι Θεοχαράκης και Κοτσατιζόγλου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας.): Νούσιας, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Κολιός (76΄ Καλπίας), Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης (73΄ Μπαμπάλης), Σκλάβος, Κωστούλας, Χάμος, Γκουντρουμπής (68΄ Κουλτσιάκης).
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Μαυροδήμος Σωτήρης): Κότιτσα, Θεοχαράκης, Καραγιάννης Λ., Σκέντος, Κυριακίδης (62΄ Ρόβας), Κοτσατιτόγλου, Ιωαννίδης (88΄ Βιτορίνο), Γκέτσιος, Καραγιάννης Χρ. (52΄ Ελευθερίου), Κοσμίδης, Δούμας.
*Τον αγώνα στην Τσαριτσάνη παρακολούθησαν κάτω από βροχερό καιρό περισσότεροι από 350 θεατές
 Γιώργος Μπαμπάλης
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass