ΧΘΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ (1-1)

Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι στη Νεάπολη

*Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗ (73΄) ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ 78΄ Η ΤΕΡΨΙΘΕΑ *ΔΟΚΑΡΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΙ (11΄)

Δημοσίευση: 23 Νοε 2013 22:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:03
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.Κων/νος Τσάντζος
Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου ο Μαχητής Τερψιθεάς και ο Δωτιέας Αγιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Με το ματς αυτό άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, οι 400 περίπου φίλαθλοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, είδαν πολλές μονομαχίες, δυο γκολ και γενικά έναν αγώνα στον οποίο και οι δυο ομάδες ήταν καλά «διαβασμένες», αλλά δεν βοηθούσε ο αγωνιστικός χώρος για να παιχθεί καλύτερο ποδόσφαιρο.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε από μια καλή στιγμή για τους δυο, αλλά στην επανάληψη παίχθηκε καλύτερο ποδόσφαιρο και η εικόνα του παιχνιδιού ήταν σαφώς πιο καλή σε σχέση με το α’ μέρος.
Ο Μαχητής παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε δεν μπόρεσε να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο τόσο πολύ ήθελε για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Αγιάς απέσπασε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας ότι θα δώσει σκληρή μάχη για την παραμονή και αν τα καταφέρει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα
ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυο καλές στιγμές εκατέρωθεν, την πρώτη στο 11΄ για τους φιλοξενούμενους με τον Τσιρογιάννη που εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και τη δεύτερη στο 20΄, όταν σε σέντρα του Μάτου ο Κρεββατάς έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Από κει και πέρα κάποιες άλλες προσπάθειες των δυο ομάδων, δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα και εύκολα οι δυο γκολκίπερ απομάκρυναν την μπάλα.
ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ…
Οι δυο ομάδες μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση στην επανάληψη και μόλις στο 50΄ σε σουτ του Λώττα, η μπάλα κατέληξε άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα στο 55΄ σε σέντρα του Πετρουζέλη ο Τζόλας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Μπρέλλας εντυπωσιακά μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 57' δυνατό σουτ επιχείρησε ο Λώττας στην κλειστή γωνία του Μπρέλλα, ο οποίος έπεσε στην αριστερή του γωνία μπλοκάροντας την μπάλα.
Η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω και στο 64΄ ο Τσατσαλίδης τροφοδότησε τον Βαλαώρα που μπήκε ορεξάτος στον αγώνα, εκείνος  σούταρε από καλή θέση και η μπάλα έφυγε άουτ.
Το σκορ άνοιξε στο 73΄ όταν συνδυάσθηκαν άψογα οι Βαλαώρας, Λώττας, η μπάλα έφτασε στον Γούτο ο οποίος έβγαλε την παράλληλη πάσα και ο Γιώργος Τσατσαλίδης που πετάχτηκε στην πορεία την μπάλας με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 και έτρεψε προς τη μεριά των φιλάθλων της Αγιάς να πανηγυρίσει.
Πάντως τα χαμόγελα για τους Αγιώτες δεν κράτησαν πολύ καθώς στο 78΄ο Κυριάκος με εκπληκτική ενέργεια έβγαλε τετ-τετ τον Κώστα Κρεββατά και ο Βολιώτης σέντερ φορ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Μάλτζαρη και έτρεξε να πανηγυρίσει το γκολ προς τους φίλους της Τερψιθέας.
Και στο 86' σε καλοχτυπημένο φάουλ από τον Λώττα ο Μπρέλλας με γροθιές απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα, αποτρέποντας ένα δεύτερο  γκολ, σε βάρος της εστίας του.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση, καθώς στο 90΄+4 ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού, με τους παίκτες των δυο ομάδων και τους προπονητές να αλληλοσυγχαίρονται και οι όμορφες αυτές εικόνες να δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιούμε κάθε φορά όλοι μας.
*Από τον Μαχητή ξεχώρισαν οι Κυριάκος, Μπρέλλας, Φλώρος, ενώ από τον Δωτιέα οι Λώττας, Τσατσαλίδης, Πετρουζέλης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής κ.Μυριούνης από την Καστοριά προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιος και θεωρούμε ότι ήταν καλή η διαιτησία του, ενώ το ίδιο καλοί ήταν και οι συνεργάτες του κ.Μπίντης, Αντωνίου, από τον ίδιο Σύνδεσμο.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Σαββίδης(38΄), Παυλόπουλος(84΄) από τον Μαχητή και οι Τσιλούλης(39΄), Πετρουζέλης(54΄), Λώττας(67΄),
Ένα πέναλτι που ζήτησαν στο 41΄ οι του Μαχητή υποστηρίζοντας ότι ο Πολύζος ανέτρεψε τον Κρεββατά και στο 71΄οι του Δωτιέα που θεώρησαν ότι ο Βαλαώρας αντιμετωπίσθηκε από τον Φλώρο αντικανονικά, θεωρούμε ότι ο διαιτητής ήταν κοντά στις φάσεις και μάλλον δεν υπήρχε παράβαση.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Νίκος Σταυροθεώδορος): Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος (88’ Κουρούκας), Μολάς, Σαββίδης (81’ Τσιαντούλης), Μάτος (66’ Νικούλης), Κρεββατάς.
ΔΩΤΙΕΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Κατσίκης (82’ Ριζούλης), Τσιλούλης, Τσιανάκας, Πολύζος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Λώττας, Τζόλας (62’ Γούτος), Τσιρογιάννης (55’ Βαλαώρας).
*Τρεις προπονητές ομάδων του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Νεάπολης και αναφερόμαστε στους Γιάννη Γκαμπέτα (Αμπελωνιακού), Λάκη Μπακάλη(Ρήγα Φεραίου) και Αποστόλη Στύλο(Αχιλλέα Νεοκαισάρειας).
Επίσης ήταν προπονητές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες τοπικών ομάδων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass