ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (18:00-OTE TV)

«Φλερτάρει» με τη νίκη ο Τύρναβος 2005

*ΑΓΓ.ΔΙΓΚΟΖΗΣ: «ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ»

Δημοσίευση: 18 Νοε 2013 1:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:56
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πολύ κρίσιμο παιχνίδι θεωρείται για τον Τύρναβο 2005 το σημερινό κόντρα στον Ηρακλή στο στάδιο Αλκαζάρ(18:00-OTE TV), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League(2Ος όμιλος).
Είναι ένα ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 8η ημέρα και μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της αγωνιστικής, οι δύο ομάδες θέλουν για λογαριασμό τους τρεις βαθμούς, ώστε να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τύρναβος και Ηρακλής θα αναμετρηθούν φέτος για δεύτερη φορά σε επίσημη αναμέτρηση, καθώς προηγήθηκε ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων στο Αλκαζάρ όπου ο «Γηραιός» φάνηκε πολύ τυχερός, ισοφαρίζοντας στο 90’ +6 σε 1-1 και στα πέναλτι αποκλείστηκε η τυρναβίτικη ομάδα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε συνολικά τέσσερις αποβολές, δύο από κάθε ομάδα.
Ο Άγγελος Διγκόζης για τον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή έκανε στο σάιτ της ΠΑΕ, την ακόλουθη δήλωση: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που η θέση της είναι στην Super League και μόνο εκεί. Ο Ηρακλής είναι η ομάδα που μας απέκλεισε στον θεσμό του κυπέλλου και το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας για εμάς λόγω και της απόστασης που χωρίζει την Ηρακλή από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα που είναι και ο στόχος του από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς όπως δείξαμε και στο Αιγίνιο την προηγούμενη αγωνιστική παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προσπαθώντας παράλληλα να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο και το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτό το ματς. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο Αλκαζάρ και να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα μας στη δύσκολη αποστολή που έχει απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής».
*Κατά τα άλλα, στο Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν τον σημερινό δύσκολο αγώνα.
Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις διατήρησης της φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας και λίγο μπάλα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά, χωρίς να προκύψουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής και ο Άγγελος Διγκόζης μπορεί να επιλέξει από τους 24 που συνθέτουν την αποστολή εκείνους που θεωρεί καταλληλότερους, για τη δεκαοκτάδα.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Carlos Andre,Felipe De Paula,Rodrigo Baros,Βαγγελή,Γεωργίου,Αντωνόπουλο,Ζυγκερίδη,Καραγιάννη Χρήστο,Καρανάσταση,Κουρτεσίωτη,Μάγγο,Ντάλλα,Νταντίδη,Πούτα,Σαχινίδη,Σιάτρα,Σκούπρα,Τέλλο,Ομο,Τσούκαλο,
Γκαλίτσιο,Καραγιάννη Ηλία,Ευαγγέλου και Πρίφτη.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα δεν αναμένεται να γίνουν περισσότερες από δύο ή τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα τον Αιγινιακό.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Πολύ σημαντικό θεωρείται το σημερινό παιχνίδι για τον Ηρακλή, που έχει μείνει αρκετά πίσω από την προνομιούχο πρώτη τετράδα, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.
Απόντες θα είναι οι τραυματίες Σιατραβάνης και Σαββίδης, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Γκιγιέρμο Όγιος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Χουάντερσον, Κηπουρός, Παπαστεριανός, Ονουάτσι, Μπριλάκης, Ματσούκας, Μπάμπα, Ζάχορα, Μπουκουβάλας, Γιάρολιμ, Λίμα, Τσιλιανίδης, Πουρτουλίδης, Κοντέων, Τάι, Κραγιόπουλος, Κυριάκος, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου.
Σημειώνεται ότι οι Τάσος Κυριάκος, Δημήτρης Κοντοδήμος, Σάββας Σιατραβάνης και Μιχάλης Μπουκουβάλας έχουν φορέσει κατά το παρελθόν, τη φανέλα της ΑΕΛ.
*Οι σημερινοί αντίπαλοι προέρχονται από ισοπαλίες, καθώς ο Τύρναβος 2005 απέσπασε παλικαρίσια 3-3 στο Αιγίνιο την περασμένη Κυριακή, ενώ ο Ηρακλής στο Καυταντζόγλειο την Δευτέρα παραχώρησε 1-1 στη Δόξα Δράμας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή συνάντηση ορίστηκε να διευθύνει ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας, ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Δημήτρη Τίκα(Θεσπρωτίας) και τον Γεώργιο Γεωργάκη(Ηπείρου), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Τριαντάφυλλος Τίκας(Ευρυτανίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Σπύρου(Καστοριάς).
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων, του έχουν ως εξής:
Σκεπαστή κερκίδα σταδίου Αλκαζάρ
Θύρες 2-4 δεξιά και αριστερά της κεντρικής θύρας 10€
Θύρα 3 κεντρική 15€
*Μαθητικό εισιτήριο 5€ στην θύρα 4 για παιδιά 13-17 ετών με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.
*Φοιτητικό-Στρατιωτικό εισιτήριο 5€ στις θύρες 2 και 4 με την επίδειξη της φοιτητικής-στρατιωτικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.
*Οι θύρες του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του σταδίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass