ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ

Προσαρμογή στα δεδομένα του αντιπάλου

* ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΝΓΚΕΛΗ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2013 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:54
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία του Τυρνάβου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή την ερχόμενη Δευτέρα στο στάδιο Αλκαζάρ (18.00). Οι «κυανέρυθροι» μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας ισοπαλία έχουν πολύ καλή ψυχολογία κάτι που φάνηκε και στη χθεσινή προπόνηση.
Ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης έδειξε στους παίκτες του ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης και όπως άφησε να εννοηθεί η ομάδα αναμένεται να αναπροσαρμόσει κάποια πράγματα σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του νέου της αντιπάλου. Το παιχνίδι κρίνεται δύσκολο αφού κρύβει πολλές παγίδες για τους γηπεδούχους υπό την έννοια ότι ο Ηρακλής δεν έχει γευθεί τη νίκη επί τρία συνεχόμενα παιχνίδια (παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Δόξα Δράμας στο Καυταντζόγλειο στο τελευταίο ματς) και σίγουρα θα εντείνει τις προσπάθειές του για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν διασταυρώσει νωρίτερα φέτος τα ξίφη τους στο στάδιο Αλκαζάρ στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδος με τους φιλοξενούμενους να αναδεικνύονται νικητές στα πέναλτι. Έτσι για τον αγώνα της Δευτέρας δύναται να ειπωθεί ότι ο Τύρναβος θα προσπαθήει να πάρει τη ρεβάνς του κυπέλλου.
Το «αγκάθι» για τον τεχνικό Άγγελο Διγκόζη είναι ο Παύλος Βανγκελή ο οποίος μπορεί μεν να προπονείται ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι θα χάσει και το παιχνίδι της Δευτέρας. Ο αμυντικός του Τυρνάβου αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο το οποίο δεν έχει ξεπεράσει πλήρως και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή.
Από κει και πέρα άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας για γρήγορη επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΧΙΝΤΖΙΔΗΣ
Εξελίξεις σημειώθηκαν στον Ηρακλή καθώς η εισήγηση του τεχνικού Γκιγέρμο Όγιος προς τη διοίκηση για την απομάκρυνση μερίδας παικτών συνεχίζεται.
Έτσι, ο αριστερός μπακ-χαφ Στράτος Χιντζίδης αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα του «γηραιού» με τη σύμφωνη γνώμη και της διοίκησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής
«Μετά από εισήγηση του προπονητή του Ηρακλή κ. Γκιγιέρμο Όγιος και με τη συναίνεση του ποδοσφαιριστή λύθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Στράτου Χιντζίδη».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass