Ο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Ιδιαίτερη τιμή για τον Οικονόμο

* ΠΑΝ. ΝΟΥΣΙΑΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ»

Δημοσίευση: 07 Νοε 2013 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:44
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πριν από μερικά χρόνια κανείς δεν φανταζόταν ότι η γενέτειρα του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα η ιστορική κωμόπολη της Τσαριτσάνης με το καμάρι της τον Οικονόμο, θα αντιμετώπιζε την μεγάλη ΑΕΛ σε αγώνα της 7ης ημέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Κι όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και την ερχόμενη Κυριακή 10 Νοεμβρίου οι «Πράσινοι» της Τσαριτσάνης θα φιλοξενήσουν στο στάδιο του Τυρνάβου τους «βυσσινί», σε ένα παιχνίδι που πάνω από όλα αναμένεται ότι θα είναι γιορτή για το λαρισινό ποδόσφαιρο.
Η ΑΕΛ πρώτη στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και το ξεκάθαρο αναμφισβήτητα φαβορί, ο Οικονόμος δεύτερος και το μεγάλο αουτσάιντερ, η απλά ο Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ. Οι «μικροί» του Κώστα Κατσάρα ο οποίος όλοι μας γνωρίζουμε ότι η καρδιά του για πάντα θα είναι…βυσσινί, θα προσπαθήσουν χωρίς άγχος απέναντι στον Κώστα Νεμπεγλέρα, στον Ηλία Κυριακίδη και στους άλλους επαγγελματίες παίκτες, αν μη τι άλλο να χαρούνε το παιχνίδι και να κερδίσουν το χειροκρότημα.
Ένας από τους δυο-τρεις έμπειρους παίκτες του Οικονόμου είναι ο αρχηγός και τερματοφύλακας Παναγιώτης Νούσιας, αθλητής με ήθος που έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΛ στα…πέτρινα χρόνια και σίγουρα τα συναισθήματα του θα είναι ανάμικτα την Κυριακή.
Σε δήλωση δε που έκανε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, επισήμανε τα εξής: «Ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ Οικονόμου και ΑΕΛ χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι, με βάση τη βαθμολογική θέση των ομάδων και το χαρακτηριστικό ότι τα δυο σωματεία εκπροσωπούν το νομό στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Σαφώς το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης είναι η ΑΕΛ η οποία υπερέχει τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά καθώς πρόκειται για επαγγελματική ομάδα και δείχνει από τη αρχή του πρωταθλήματος ότι θα είναι περαστική από την κατηγορία, όπου άδικα βρίσκεται. Σεβόμαστε λοιπόν πάνω από όλα και υπολογίζουμε τον αντίπαλο, ωστόσο δεν τον φοβόμαστε και θα παίξουμε χωρίς άγχος. Θα αγωνιστούμε όπως κάναμε σε όλες τις συναντήσεις μέχρι τώρα, με επιθετικούς προσανατολισμούς, επιδιώκοντας αφενός να γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο να χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει, αφετέρου να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, κάτι που δείξαμε και στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Καμπανιακό και παρότι αγωνιζόμασταν από το 20’ με 10 παίχτες, αποσπάσαμε τον βαθμό της ισοπαλίας Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ανταποδίδοντας την αγάπη με την οποία μας περιβάλει και υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».
*Το παιχνίδι χθες ορίσθηκε τελικά από την ΕΠΟ να διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο σύλλογος της Τσαριτσάνης να χρησιμοποιήσει ο Οικονόμος ως έδρα το Αλκαζάρ, παρέχοντας τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός θεατών, που αναμένεται να εκδηλώσει ανάλογο ενδιαφέρον.
Με δεδομένο ότι εκτελούνται έργα συντήρησης στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, η χθεσινή προπόνηση έγινε στο βοηθητικό της κωμόπολης, για σήμερα Πέμπτη προγραμματίσθηκε να γίνει προπόνηση στο γήπεδο της Ελασσόνας και το απόγευμα της Παρασκευής στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
Ο τεχνικός του Οικονόμου Κώσατς Κατσάρας δεν αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής προβλήματα, πλην του τιμωρημένου κεντρικού αμυντικού Κουμπούρα (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό).
Επιπρόσθετα, σήμερα Πέμπτη και ώρα 13:00 προγραμματίσθηκε να γίνει συνάντηση εκπροσώπων του Οικονόμου και της ΑΕΛ στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας με θέματα που άπτονται της ομαλής και ασφαλής μετακίνησης και προσέλευσης φιλάθλων, διάθεση εισιτηρίων και την εν γένει εύρυθμη διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης της Κυριακής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass