ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Ήθελε αλλά δεν...μπορούσε ο Τύρναβος

* ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2013 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:42
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Μετά από μέτρια εμφάνιση ο Τύρναβος υποχρεώθηκε προχθές το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το πρωτάθλημα, με σκορ 2-0.
Η τυρναβίτικη ομάδα ήθελε αλλά δεν... μπορούσε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπου ο αντίπαλός της χωρίς να εντυπωσιάσει, με άμυνα από γρανίτη και με κορυφαίο παίκτη της τον ακούραστο Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη, κατάφερε να πάρει τρεις πολύτιμους εκτός έδρας βαθμούς.
Σε δύο συνεχόμενους αγώνες με Κέρκυρα εκτός και Απόλλωνα Καλαμαριάς εντός, ο εκπρόσωπος του λαρισινού ποδοσφαίρου στην Football League δέχθηκε ισάριθμες ήττες, με το ίδιο σκορ(2-0).
Στα επόμενα παιχνίδια λοιπόν ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης θα προσπαθήσει να βρει επιθετικές λύσεις, καθώς εκεί ουσιαστικά φαίνεται ότι υπάρχει ο μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας στην παρούσα φάση.
Άλλωστε και στην προχθεσινή αναμέτρηση ο Τύρναβος αναμφισβήτητα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τους Καλαμαριώτες, όμως επιθετικά μόνο δυο φορές στην ουσία απείλησε την εστία του Καρατζιοβαλή με τον Γεωργίου.
Στους τρεις αγώνας που προηγήθηκαν στο Αλκαζάρ με Βατανιακό, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά και στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πιστεύουμε ότι είχε δείξει σαφώς ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ερχόμενη Κυριακή τον Τύρναβο, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Αιγίνιο με τον τοπικό Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Μια ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες αλλά μέχρι τώρα συγκέντρωσε σε έξι παιχνίδια επτά βαθμούς και βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
*Τύρναβος και Αιγινιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ, τον περασμένο Σεπτέμβριο.
ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Ο επιθετικός του Απόλλωνα 1926, Χρήστος Αθανασιάδης, διέψευσε στο flnews τους ισχυρισμούς του Άγγελου Διγκόζη ότι ο Αθανασιάδης είπε στον διαιτητή πως δεν ήταν πέναλτι. Εξέφρασε δε την έκπληξή του για τα όσα ειπώθηκαν, ενώ παράλληλα τόνισε ότι τα λεγόμενα του προπονητή του Τυρνάβου, προκαλούν γέλιο και του θυμίζουν.... κουτσομπολίστικα περιοδικά.
Αναλυτικά η διάψευση του Χρήστου Αθανασιάδη στο flnews:
«Έμεινα έκπληκτος. Μάλλον με αυτόν τον τρόπο θέλουν να καλύψουν τις αδυναμίες τους και το άσχημο αποτέλεσμα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όταν λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν, μου θυμίζουν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά. Είναι αναληθή. Μου προκαλούν γέλιο και λύπη. Απορώ πως ο κ. Διγκόζης είπε κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που δεν ήμουν παρών. Έπρεπε να με ρωτήσει πρώτα, εφόσον αναφέρεται σε εμένα».
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ
Πάντως, σε βίντεο φαίνεται ότι το πέναλτι είναι ανύπαρκτο και ότι ο Καραναστάσης αποκρούει κανονικά την μπάλα και δεν υφίσταται παράβαση.
* Να σημειώσουμε ότι το αυτογκόλ του Σιάτρα προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Βλάχου και όχι σε σέντρα του Λιώνη όπως αναφέρθηκε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass