ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Σ. Αντωνίου: «Η ομάδα αρχίζει να ρολάρει»

Δημοσίευση: 06 Νοε 2013 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:42
 
 
 
Ενθαρρυντικό είναι το κλίμα στις τάξεις του Δωτιέα μετά και το νικηφόρο παιχνίδι στη Χαλκίδα το οποίο συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση. Η ομάδα της Αγιάς θα μπορούσε να είχε φτάσει στη νίκη πολύ πιο εύκολα και να «καθαρίσει» ουσιαστικά το παιχνίδι και από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Το στοιχείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού όπως επισήμανε ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου «η ομάδα αρχίζει και ρολάρει. Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργούμε φάσεις».
Το παιχνίδι της Χαλκίδας ανήκει πλέον στο παρελθόν αφού τα βλέμματα των «ερυθρόλευκων» είναι ήδη στραμμένα στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Νάουσα. Μία ιστορική ομάδα με παρουσία στην Α’ εθνική την περίοδο 1993-94, γι’ αυτό στην Αγιά βλέπουν την προσεχή αναμέτρηση σαν μία ποδοσφαιρική γιορτή. Για τους «ερυθρόλευκους» το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη που θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη αφού η σωτηρία αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας. Τα προβλήματα για τον Σωτήρη Αντωνίου επικεντρώνονται στους Πετρουζέλη, Τσιρογιάννη που είναι τραυματίες και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.
Εν τω μεταξύ, στη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας θα βρίσκεται πλέον ο Μάκης Τσουμάνης που κατά το παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου κατά τη διάρκεια της θητείας τους στην Παναχαϊκή.
 
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
Επιστρέφουν Μολάς, Φλώρος
Μπορεί η πολυπόθητη νίκη να μην ήρθε ωστόσο η εμφάνιση του Μαχητή Τερψιθέας στο β’ ημίχρονο έδειξε ότι η ομάδα μπορεί να καλύψει το βαθμολογικό κενό στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή στο Μακροχώρι.
«Με την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου δίδεται η ευκαιρία στην ομάδα να κάνει θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια αλλά πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι αυτά τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνο μέσα από την μεγάλη προσπάθεια». Τα παραπάνω μεταξύ άλλων επισήμανε χθες ο τεχνικός του Μαχητή Νίκος Σταυροθόδωρος λίγο πριν την απογευματινή προπόνησηκαι πρόσθεσε:
«Παίξαμε με έναν αντίπαλο που σε έξι παιχνίδια έχει μόνο ένα γκολ παθητικό κι αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό. Πάμε να παίξουμε με μία ομάδα που τα αποτελέσματα στην έφεραν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εμείς θα παίξουμε ελευθέρα, θα δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα παλέψουμε για το αποτέλεσμα».
Ο Νίκος Σταυροθόδωρος αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα συγκομιδή του Μαχητή λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Αν δει κανείς το ρόστερ του Μαχητή θα δει ότι τα 7/11 της ομάδας αποτελούνται από παίκτες που έχουν παίξει μέχρι Α’ τοπικό. Έτσι λοιπόν δεν είναι ανάποδα τα αποτελέσματα του Μαχητή. Ο στόχος όμως είναι δύσκολος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να μας φοβίζει κάτι».
Στα θετικά για τους «κυανόλευκους» η επιστροφή των Μολά και Φλώρου που εξέτισαν τις ποινές τους ενώ αισιόδοξα είναι τα πρώτα μηνύματα για τον Νικούλη που ίσως καταφέρει να έχει χρόνο συμμετοχής.
 
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Προέχει η ομόνοια
Η ηρεμία επανήλθε στο στρατόπεδο του Αμπελωνιακού μετά την κίνηση της διοίκησης να στηρίξει τον προπονητή Γιάννη Γκαμπέτα και να προχωρήσει στη λύση (κοινή συναινέσει) της συνεργασίας με τους Κόκκινο και Μεζίνι περνώντας παράλληλα ένα μήνυμα προς τα έξω. Το αρνητικό κλίμα των τελευταίων ημερών στους κόλπους των «πρασίνων» είχε επηρεάσει την ομάδα που αναγκάστηκε να χάσει πολύτιμο έδαφος μέσα στην έδρα της. Η συνέχεια ωστόσο θα είναι διαφορετική αφού εκείνο που προέχει είναι να διατηρηθεί η ομόνοια και η ηρεμία μέσα και έξω από τα αποδυτήρια.
Οπωσδήποτε η απουσία των δύο προαναφερόμενων ποδοσφαιριστών σε συνάρτηση με το πρόβλημα που προέκυψε με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο δυσχεραίνουν το έργο του Γιάννη Γκαμπέτα, ωστόσο η εικόνα της ομάδας στο β’ ημίχρονο του αγώνα με την Καρδίτσα έδειξε ότι ο Αμπελωνιακός μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα στα νέα δεδομένα. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στην τακτική και το στήσιμο της ομάδας ενώ ήδη από τώρα οι άνθρωποι του συλλόγου αρχίζουν να επεξεργάζονται τις μεταγραφικές κινήσεις του χειμώνα προκειμένου να καλυφθούν τα κενά και να ενισχυθεί ο Αμπελωνιακός εκεί που χρειάζεται.
Σήμερα, εν τω μεταξύ, στις 20.30 στο παλιό δημαρχείο Αμπελώνα θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του Αμπελωνιακού.
 
ΠΥΡΓΕΤΟΣ
Στο μηδέν η επιθετική παραγωγή
Το χαρακτηριστικό για τον Πυργετό είναι ότι αφού δεν αξιοποιήθηκε ούτε το πέναλτι στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα παραμένει στο μηδέν η επιθετική παραγωγή της ομάδας κάτι που στέρησε τη δυνατότητα από τους «βυσσινί» παρά το γεγονός ότι σε όλα τα παιχνίδια διεκδικούσαν μέχρι το τέλος την κατάκτηση της νίκης να το πετύχουν.
Από τον επόμενο αγώνα στην Κύμη θα απουσιάσει ο Καουνάς που αποβλήθηκε την Κυριακή με τα Τρίκαλα ενώ όσον αφορά στον συγκεκριμένο αγώνα επειδή η ομάδα της Εύβοιας διαθέτει γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα κάποιες από τις προπονήσεις του Πυργετού μέχρι το τέλος εβδομάδας θα γίνουν σε αντίστοιχο γήπεδο.
Η δυσκολία της δεδομένης αποστολής για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Νίκου Αργυρούλη είναι γνωστή αφού θα αναμετρηθούν μία ομάδα που δεν έχει σημειώσει γκολ με μία ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass