ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

Χαμόγελα αισιοδοξίας στην Τσαριτσάνη

* ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΛΤΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2013 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:41
 Χαρά, μεγάλη ικανοποίηση, καθώς και χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε στους ανθρώπους της Τσαριτσάνης η νέα εκτός έδρας επιτυχία του Οικονόμου, έστω και αν τούτη τη φορά δεν απέφερε στο σύλλογο 3 βαθμούς, αρκούμενοι οι «Πράσινοι» στον θετικό πόντο της ισοπαλίας, που καθιστά την ομάδα 2η στον όμιλο με 13 βαθμούς, όσους η Κοζάνη και το Κορδελιό, οδηγώντας την κούρσα η ΑΕΛ με 18 βαθμούς.
Ο πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Μουλτσιάς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, που παρακολούθησαν τον αγώνα από την κερκίδα του γηπέδου της Χαλάστρας, εμφανώς ικανοποιημένοι από τη σπουδαία εμφάνιση της ομάδας, μετέβησαν με τη λήξη του παιχνιδιού έξω από τα αποδυτήρια, δίδοντας συγχαρητήρια στους παίχτες, τους προπονητές και τους συνοδούς της αποστολής του Οικονόμου.
Με ανεβασμένη ψυχολογία και ισχυρό ηθικό θα προσπαθήσουν όλοι στο σωματείο της Τσαριτσάνης να σταθούν επάξια όσον αφορά στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, αντιμετωπίζοντας σε επίσημο παιχνίδι (7η αγωνιστική του πρωταθλήματος) την ΑΕΛ, για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στην Τσαριτσάνη, για το λόγο ωστόσο ότι το γήπεδο της κωμόπολης είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τη μεγάλη επιθυμία καθώς και το ενδιαφέρον των φιλάθλων του νομού να το παρακολουθήσουν, ο Οικονόμος υπέβαλε πριν από καιρό σχετικό αίτημα προς τη διοργανώτρια αρχή, προτείνοντας τη διεξαγωγή της συνάντησης στο στάδιο Αλκαζάρ. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η απόφαση της ΕΠΟ για τον ορισμό του γηπέδου θα ανακοινωθεί σήμερα Τρίτη.
Ο τεχνικός του Οικονόμου Κ. Κατσάρας, παρότι συγκρατημένος και γενικά φειδωλός όσον αφορά σε δηλώσεις και ανακοινώσεις στα ΜΜΕ, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τη δυναμική όπως τη χαρακτήρισε εμφάνιση της ομάδας, συγχαίροντας τους παίχτες του τόσο στα αποδυτήρια όσο και στο πούλμαν κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη. Για την αναμέτρηση στη Χαλάστρα έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε όμως γρήγορα τον προσανατολισμό μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι για το οποίο εγώ πρώτος αναλαμβάνω την ευθύνη, καθώς δώσαμε σαν ομάδα χώρο στον αντίπαλο να αναπτυχθεί, πιέζοντάς μας εκείνος για ένα 15λεπτο και δημιουργώντας 3-4 σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες αποσόβησε με τον καλύτερο τρόπο ο εξαιρετικός Π. Νούσιας. Σαφώς οι παίχτες επηρεάστηκαν από την αποβολή του Κουμπούρα στο 20΄, προσπάθησαν ωστόσο και κατάφεραν μετά από κάποιο χρόνο να καλύψουν το κενό στην άμυνα. Στα 49 λεπτά της επανάληψης (45+4), σταθήκαμε πολύ καλύτερα, παλέψαμε αρκετά και δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ, πετυχαίνοντας 2 τέρματα σε καλά χρονικά σημεία και ενώ βρισκόμασταν και στις 2 περιπτώσεις πίσω στο σκορ, καταφέρνοντας τελικά να πάρουμε με δίκαιο τρόπο τον βαθμό της ισοπαλίας από έναν αρκετά σημαντικό αντίπαλο. Τόσο το αποτέλεσμα πολύ δε περισσότερο η απόδοση των παιχτών, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που έχουν, ανεβάζουν την ψυχολογία της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass