ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΗΠΕΙΡΟ

Η... αγκαλιά του Τυρνάβου φτάνει στην Αφρική

* ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: «ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ»

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2013 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:35
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μέσα στους αγωνιστικούς χώρους είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά και έξω από αυτούς οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου δείχνουν έναν ανθρώπινο χαρακτήρα που πρέπει να τους μιμηθούν και άλλοι παίκτες ομάδων.
Συγκεκριμένα, πήραν μια αξιέπαινη και παράλληλα σημαντική πρωτοβουλία, να γίνουν ανάδοχοι τριών φτωχών παιδιών από την Αφρική, βοηθώντας με αυτή τη συμβολική κίνηση να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διαβίωσής τους.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 κ. Δημάκη Πασχάλη που είχε την ιδέα της συνεργασίας με τη φιλανθρωπική οργάνωση «Actionaid», για να βοηθήσουν και να δείξουν την αγάπη τους σε παιδιά που στερούνται πολλά σε σχέση με άλλα, που ζούνε στις αναπτυγμένες χώρες.
Κατόπιν και της σύμφωνης γνώμης του προέδρου κ. Βασίλη Μπρέζα, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της τυρναβίτικης ΠΑΕ ανταποκρίθηκαν θερμά συμβάλλοντας έτσι έστω και συμβολικά στο να γίνει λίγο καλύτερη η ζωή αυτών των τριών παιδιών από τη φτωχότερη ήπειρο του πλανήτη.
Σε δηλώσεις δε που έκανε ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Διγκόζης, τόνισε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για την ΠΑΕ Τύρναβος η οποία σε δύσκολες συγκυρίες αποδεικνύει ότι μέσω του ποδοσφαίρου, μπορεί να προσφέρει χείρα βοηθείας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τα βασικά αγαθά, για να επιβιώσουν.
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι στην Αφρική τα παιδάκια περνάνε τον δικό τους Γολγοθά και εμείς ως οικογενειάρχες οφείλουμε να γίνουμε αρωγοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες, που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θέλω να συγχαρώ τον κ.Δημάκη και να ευχαριστήσω παράλληλα τον κ.Μπρέζα και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης, που έδωσαν την ευκαιρία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνική ηγεσία και παίκτες, συμβολικά να βοηθήσουν παιδιά για να χαμογελάσουν και να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο».
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών τοποθετήθηκε ο τερματοφύλακας Πέτρος Καραναστάσης, που επισήμανε: «Σήμερα αυτό που μετρά πάνω από όλα είναι το να δείχνεις ανθρωπιά, όταν σου δίνεται η ευκαιρία. Η πρωτοβουλία που πήρε ο κ. Δημάκης με την φιλανθρωπική οργάνωση «Actionaid», βρήκε απόλυτα σύμφωνους όλους τους συμπαίκτες μου και σίγουρα το ότι τρία μικρά παιδιά από την Αφρική θα νιώσουν ζεστασιά, αξίζει πιστεύω πολύ περισσότερο από το να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Όλοι μας έχουμε επηρεασθεί από την οικονομική κρίση, όμως όταν βλέπουμε μικρά παιδιά στην Μαύρη Ήπειρο που ταλαιπωρούνται αφάνταστα, μπορούμε πιστεύω να δείξουμε την αγάπη μας και να γίνουμε αρωγοί για να ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα και να τους δώσουμε έστω μια ηλιαχτίδα ελπίδας».
ΤΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Από αγωνιστικής πλευράς, τρία είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άγγελος Διγκόζης, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Συγκεκριμένα δεν προπονήθηκαν για προληπτικούς λόγους οι Κουρτεσιώτης, Νταντίδης, Σκούπρας, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και το ιατρικό τιμ καταβάλλει προσπάθειες ώστε να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Δευτέρας.
Σήμερα με απογευματινή προπόνηση θα συνεχισθεί η προετοιμασία της ομάδας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΕΡΕΤΙΔΗΣ
Ο Φώτης Τερετίδης από την Καβάλα ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα του Τυρνάβου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο στάδιο Αλκαζάρ. Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Δηλγεράκης και Γιώργος Χατζηνάκος από τη Δράμα, ενώ 4ος διαιτητής ο Αριστοτέλης Τζοφώλης από τα Τρίκαλα. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής στους δυο ομίλους της Football League, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/11
15.00: Αχαρναϊκός – Γλυφάδα : Μπλούνας (Φθιώτιδας), Σαββόγλου (Δυτ. Αττικής), Σεφέρης (Κορινθίας), 4ος Σωσώνης (Φθιώτιδας), παρ. Χρήστος Κοτσαρής(Μεσσηνίας)
15.00: Επισκοπή - Αστέρας Μαγούλας: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Λιανδράκης (Ηρακλείου), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου), παρ.Αθανάσιος Νικολακόπουλος(Αθηνών)
18.00: Φωκικός – Πανηλειακός : Σελίμος (Λακωνίας), Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδης (Ανατ. Αττικής), 4ος Κωνσταντάκης (Αχαΐας), παρ.Σπύρος Βούλγαρης(Πειραιά)
ΔΕΥΤΕΡΑ 4/11
15.00: Βύζας - Ηρακλής Ψαχνών: Κουλούδης (Λέσβου), Ντάλλας (Αθηνών), Μπαλιάκα (Λέσβου), 4ος Γαβρίλης (Αθηνών), παρ.Σταμάτης Παναγιωτόπουλος(Αργολίδας)
15.00: Φωστήρας - Καλλιθέα: Ανδρονικίδης (Πειραιά), Δανέζης, Μεϊντάνας (Αθηνών), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.Σωτήρης Τηλιγάδας(Αχαΐας)
15.00: Χανιά - Παναιγιάλειος: Ι. Παπαδόπουλος, Πάτρας, Κατσικογιάννης (Μακεδονίας), 4ος Μουρτζάκης (Ηρακλείου), παρ.Δημήτρης Χριστοδουλάκης(Ρεθύμνου)
18.00: Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Β.: Φουκάκης, Κουράκης, Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος Ανούσος (Λακωνίας), παρ.Νίκος Αθανασίου(Θεσπρωτίας)
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/11
18.00: Καβάλα - Αναγ. Γιαννιτσών: Κυριαζίδης (Έβρου), Λιώλας, Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Γκράνας (Ξάνθης), παρ.Αλέξης Τικόζογλου(Μακεδονίας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/11
15.00: Δόξα Δράμας - Αιγινιακός: Τσακαλίδης, Κελάζογλου, Γούτας (Χαλκιδικής), 4ος Φωτιάδης (Σερρών), παρ.Βασίλης Γαβριηλίδης(Θράκης)
15.00: Ζάκυνθος - Βατανιακός: Παναγιωτόπουλος, Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Πήττας (Ηλείας), 4ος Κούλης (Ηλείας), παρ. Ηλίας Φίτσας(Πρέβεζας)
ΔΕΥΤΕΡΑ 4/11
15.00: Κέρκυρα - Αναγ. Καρδίτσας: Ρούσσος - Μπεκερτζής (Πρέβεζας), Χουλιάρας, Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), 4ος Κέκελος (Αιτωλ/νίας), Δημήτρης Κύρκος(Ηπείρου)
15.00: Τύρναβος - Απόλλων Καλαμαριάς: Τερετίδης (Καβάλας), Δηλγεράκης, Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος Τζοφώλης (Τρικάλων), παρ.Σπύρος Κανούλης(Θεσσαλίας)
16.00: Νίκη Βόλου - Ηρακλής: Παπαγεωργίου, Χαρίτος, Αργυρός (Αθηνών), 4ος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.Σταύρος Φλώτσιος(Βοιωτίας)
18.00: Εθνικός Γαζώρου - Πιερικός: Μαλούτας, Παρασίου (Ημαθίας), Σίπκας (Πέλλας), 4ος Μολιχιτούδης (Μακεδονίας), παρ.Εμμανουήλ Ταμπαντζάς(Θράκης).
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Μεθαύριο Σάββατο 2 Νοεμβρίου θα έχουμε πρεμιέρα και για τους Νέους του Τυρνάβου, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.
Θα υποδεχθούν στις 12 μετά το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου τον Βατανιακό και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λαρισαίοι Αντώνης Κορέστης, Χρήστος Καραγιάννης, Σωτήρης Κομισόπολος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κωνσταντίνος Καραφέριας(Λάρισας).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ(2/11)
* 12:00 Αναγέννηση Κ.-Ζάκυνθος
* 12:00 Τύρναβος 2205-Βατανιακός
* 14:00 Νέα Καβάλα-Ηρακλής
* 15:00 Εθνικός Γαζώρου-Αιγινιακός
* 13.00 Πιερικός-Απόλλων 1926
ΚΥΡΙΑΚΗ(3/11)
11:00 Δόξα Δράμας-Νίκη Βόλου
11:00 Κασσιόπη-Γιαννιτσά
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass