ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ

«Λυγίζει» στο δεύτερο μέρος ο Τύρναβος

*ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ(15:00)

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2013 1:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:34
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής ο Τύρναβος 2005 παρέμεινε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Football League και ασφαλώς η μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζεται ως θετική.
Αυτό που μπορούμε να πούμε ότι προβληματίζει κάπως τον τεχνικό Άγγελο Διγκόζη, είναι το ότι η ομάδα «λυγίζει» στα εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι παίκτες.
Τόσο στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Κέρκυρα όσο και σε αυτόν της 2ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, οι «κυανέρυθροι» κράτησαν το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκαν δυο γκολ, τέσσερα συνολικά στα δυο παιχνίδια στην επανάληψη.
Σε αντίθεση με τους εκτός έδρας αγώνες, το Αλκαζάρ είναι απόρθητο κάστρο για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου, που έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τον Βατανιακό(3-0), τη Δόξα Δράμας(1-0) και την Αναγέννηση Καρδίτσας(1-0).
Με συγκομιδή λοιπόν εννέα βαθμών και τέρματα 5-4, ο Τύρναβος δείχνει μια σκληροτράχηλη ομάδα η οποία αν καταφέρει και παίρνει βαθμούς από εκτός έδρας αναμετρήσεις, τότε όχι μόνο θα εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή, αλλά και θα ανεβάσει τον πήχη ακόμη ψηλότερα.
Άλλωστε υπάρχει πολύ καλό υλικό και εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των παικτών, που δουλεύουν με πολλή όρεξη από το ξεκίνημα της προετοιμασίας κάτω από τις οδηγίες του Άγγελου Διγκόζη και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Τύρναβος έχει ένα ομοιογενές σύνολο.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Επόμενος αντίπαλος για τον Τύρναβο 2005 είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς, ομάδα που έχει έναν βαθμό παραπάνω από τον Τύρναβο και η οποία ισοβαθμεί στην 2η θέση με τη Νίκη Βόλου και έχει 10 βαθμούς.
Σίγουρα θα είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά η τυρναβίτικη ομάδα στο στάδιο Αλκαζάρ έχει τον τρόπο να κερδίζει τους αγώνες και αν πιάσει απόδοση σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, τότε μπορεί να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό της.
Το ευχάριστο για τον Άγγελο Διγκόζη είναι ότι δεν υφίσταται κανένα αγωνιστικό πρόβλημα είτε με τραυματισμούς είτε με τιμωρίες και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του, για να χρησιμοποιηθούν.
Χθες για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε ο Κώστας Κουρτεσιώτης καθώς έχει ένα κτύπημα στο γόνατο, από τον αγώνα με την Κέρκυρα.
Η κατάστασή του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία και σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο αριστεροπόδαρος Καρδιτσιώτης αμυντικός θα πάρει μέρος κανονικά, στην απογευματινή προπόνηση.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 1ου και 2ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής κατηγορίας (Football League) έχει ως εξής:
1ος όμιλος
Κυριακή 3/11
Δημ. Στ. Αχαρνών     15:00 Αχαρναϊκός-ΑΟ Γλυφάδας
Δημ. Στ. Άμφισσας    18:00 Φωκικός-Πανηλειακός (OTE TV)
Δημ. Γηπ. Γάλλου     15:00 Επισκοπή-Αστέρας Μαγούλας
Δευτέρα 4/11
Εθν. Στ. Μεγάρων     15:00 Βύζας Μεγάρων-Ηρακλής Ψαχνών
Παμπελοποννησιακό    18:00 Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου (OTE TV)
Δημ. Στ. Καισαριανής 15:00 Φωστήρας-Καλλιθέα
Δημ. Στ. Περιβολίων 15:00 Χανιά-Παναιγιάλειος
2ος όμιλος
Παρασκευή 1/11
Δημ. Στ. Καραγιάννη 18:00 Καβάλα-Αναγέννηση Γιαννιτσών (OTE TV)
Κυριακή 3/11
Γηπ. Δράμας          15:00 Δόξα Δράμας-Αιγινιακός
Δημ. Στ. Ζακύνθου    15:00 Ζάκυνθος-Βατανιακός
Δευτέρα 4/11
Εθν. Αθλ. Κέρκυρας   15:00 Κασσιόπη-Αναγέννηση Καρδίτσας
Δημ. Γηπ. Σερρών     18:00 Εθνικός Γαζώρου-Πιερικός
ΕΑΚ Λάρισας          15:00 Τύρναβος-Απόλλων Καλαμαριάς
Πανθεσσαλικό Στ.     16:00 Νίκη Βόλου-Ηρακλής (OTE TV)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass