ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς προβλήματα ο Τύρναβος

*ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2013 1:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:26
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με διπλή προπόνηση - το πρωί έγιναν ασκήσεις με βάρη και το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική - ο Τύρναβος 2005 συνέχισε, χθες, την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League.
Ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Άγγελος Διγκόζης έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του, καθώς τους βλέπει να έχουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και να εκτελούν κατά γράμμα ό,τι τους ζητάει.
Γενικά υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες στο Αλκαζάρ με αντιπάλους τη Δόξα Δράμας και την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάτι που δείχνει ότι ο φετινός Τύρναβος δημιουργεί προσδοκίες στους φίλους του και θα το παλέψει μέχρι το τέλος για να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην Κέρκυρα και κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ο Τύρναβος θα επιδιώξει να σταθεί αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο και θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα., κάτι που δεν θεωρείται ακατόρθωτο.
*Να σημειώσουμε ότι στη χθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Κάρλος Αντρέ, λόγω ίωσης και αναμένεται σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνει η αναχώρηση για το νησί των «Φαιάκων».
ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Όπως ανακοίνωσε η επιτροπή πρωταθλήματος, ο Τύρναβος θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Αλκαζάρ, τη Δευτέρα 4/11 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football league.
H Football league με έγγραφο που απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε, ζήτησε να εξαιρεθούν από τα δελτία ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟ-ΓΚΟΛ, οι παρακάτω αγώνες της 6ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος :
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
1ος ΌΜΙΛΟΣ
Βύζας-Ηρακλής Ψαχνών
Παναχαϊκή 2005-Ολυμπιακός Βόλου
Χανιά-Παναιγιάλειος
Παναχαϊκή 2005 – Ολυμπιακός Β.     
Φωστήρας – Καλλιθέα                                       
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Α.Ο.Κασσιόπης – Αναγέννηση Κ.:  
Γάζωρος – Πιερικός
Τύρναβος 2005 – Απόλλων 1926              
Νίκη Βόλου – ΑΕΠ Ηρακλής 1908
Νέα Καβάλα – Γιαννιτσά(Παρασκευή 1-11)
*Όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της 6ης αγωνιστικής ημέρας της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ του 1ου και 2ου ομίλου θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 15:00.
ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ
Εν τω μεταξύ, το πρωτάθλημα Νέων της Football league εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass