ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Κερδίζει πόντους αλλά και… φίλους ο Τύρναβος

*ΒΑΣ.ΜΠΡΕΖΑΣ: «ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ» *ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Κ. ΕΧΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2013 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:15
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Διπλό είναι μέχρι τώρα το κέρδος για την ομάδα του Τυρνάβου 2005, καθώς εκτός από το βαθμολογικό όφελος με την πολύ καλή παρουσία του στην Football League, έχει και ένα ακόμη.
Συγκεκριμένα ο κόσμος βλέπει με συμπάθεια τη φιλότιμη προσπάθεια των παικτών του Άγγελου Διγκόζη και αναμένεται στα επόμενα παιχνίδια να έχει μεγαλύτερη παρουσία στο στάδιο Αλκαζάρ, κάτι που περιμένουν και οι διοικούντες στην ΠΑΕ.
Κατά τα άλλα οι νίκες φέρνουν πάντα χαμόγελα και η προχθεσινή επιτυχία με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, επόμενο ήταν να σκορπίσει αισιοδοξία στις τάξεις της τυρναβίτικης ομάδας, που έχει δυο νικηφόρα αποτελέσματα στους αγώνες που έπαιξε στο στάδιο Αλκαζάρ(3-0 τον Βατανιακό και 1-0 τη Δόξα Δράμας).
Ιδιαίτερα ευχαριστημένος είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας, που στο τέλος της αναμέτρησης δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο των «Μαυραετών» της Δράμας Αθανάσιο Σάμιο, για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της Δόξας.
Σε δηλώσεις δε που έκανε ο κ.Μπρέζας, επισήμανε τα εξής: «θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Είχα τονίσει από την αρχή της φετινής περιόδου ότι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και αυτός είναι ο σκοπός μας. Το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή και έτσι το βλέπουμε από την πλευρά μας. Άλλες φορές θα κερδίζουμε και άλλες θα χάνουμε. Θέλουμε στο γήπεδο οικογένειες με παιδιά, μαθητές και φιλάθλους που θα απολαμβάνουν το παιχνίδι».
Όσον αφορά για το γειτονικό ντέρμπι που ακολουθεί με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Αλκαζάρ την ερχόμενη Παρασκευή, τόνισε: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και με την οποία θα είμαστε αντίπαλοι, μόνο για 90΄λπετά στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι και θα χαρώ ιδιαίτερα να βρίσκονται στο γήπεδο φίλοι μας από όλο τον νομό, όπως επίσης και Καρδιτσιώτες. Έχουμε ως στόχο τη νίκη και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά».
ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΡΑΣ
Στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Άγγελος Διγκόζης θα έχει περισσότερες λύσεις καθώς εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται οι Κώστας Σκούπρας, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, ενώ για τον Παύλο Βανγκελί που δεν ήταν στην αποστολή λόγω του ότι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, θα αποφασίσει ο προπονητής του.
*Στα επίσης θετικά του αγώνα με τη Δόξα Δράμας είναι το γεγονός ότι κανείς παίκτης του Τυρνάβου δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα.
*Χθες το πρωί όσοι παίκτες αγωνίστηκαν προπονήθηκαν χαλαρά, ενώ σήμερα με απογευματινή προπόνηση θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Όπως ανακοίνωσε η επιτροπή πρωταθλήματος το επόμενο παιχνίδι του Τυρνάβου θα γίνει στο Αλκαζάρ την επόμενη Παρασκευή στις 18.00 με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10
*Τύρναβος 2005-Αναγέννηση Κ.:    18:00 OTE TV
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10
*Νέα Καβάλα-Εθνικός Γαζώρου:    16:00
*Δόξα Δράμας-Α.Ο.Κασσιόπης:      16:00
*Ζάκυνθος-Πιερικός: 16:00
*Νίκη Βόλου-Απόλλων 1926:          18:00 OTE TV
*Α.Ε.Π. Ηρακλής-Γιαννιτσά: 16:00
*Βατανιακός-Αιγινιακός:        16:00
«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
Η…σημαία της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Σωκράτης Μπουντούρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87’, χάρισε τη νίκη στους «κιτρινόμαυρους» στον χθεσινό αγώνα με την Καβάλα που έληξε 1-0.
Οι νικητές είχαν και ένα δοκάρι στο 40’ με τον πρώην παίκτη του Πυργετού, Σπύρο Γκουγκούδη, ο οποίος σημάδεψε τη ρίζα του αριστερού δοκαριού με σουτ εντός περιοχής.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σιαράβας, Γκουγκούδης (75' Γεωργακόπουλος), Χατζηρίζος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος, Μίχος, Γήτας (61' Μπιτέλης), Μπουντούρης, Μπουσινάκης (68' Κρανιώτης), Χλωρός.
ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Πόπτσης, Βαλεριάνος (67' Πάλλας), Γκαρακλίδης, Κονάτε, Ντουτσαρίδης, Πρίτας, Καρλόπουλος (66' Ντομί), Ντόσης (20' Παπαργυρίου), Άρτσε, Καπνίδης.
*Τον αγώνα παρακολούθησε και ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Άγγελος Διγκόζης, που πήγε στην Καρδίτσα και κατασκόπευσε τον προσεχή αντίπαλο.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κέρκυρα     9
2. Απόλλων Καλαμαριάς     9
3. Νίκη Βόλου            6
4. Τύρναβος   6
-------------------------------------------------
5. Αναγέννηση Καρδίτσας    6
6. Εθνικός Γαζώρου             6
7. Ηρακλής     4
8. Αιγινιακός   4
9. Δόξα Δράμας        3
10. Ζάκυνθος 3
11. Καβάλα    3
-------------------------------------------------
12. Πιερικός   2
13. Αναγέννηση Γιαννιτσών 0
14. Βατανιακός          0
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass