ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 2-1

Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκε ο Μαχητής

*ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΚΡΕΒΒΑΤΑΣ ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2013 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:14
  
Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τον θεσμό του κυπέλλου ο Μαχητής Τερψιθέας, ο οποίος ηττήθηκε στη Νεοκαισάρεια από τον τοπικό Αχιλλέα, με σκορ 2-1.
Η λαρισινή ομάδα έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι ότι διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σύνολο, με ποιοτικούς παίκτες που αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και λογικά θα πετύχουν τον στόχο της άνετης παραμονής στο πρωτάθλημα.
Εξίσου στοιχεία αξιόλογης ομάδας και από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που έφτασε στην πρόκριση γιατί ήταν πιο αποτελεσματικός και ίσως τυχερός προς το τέλος της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια, με τους παίκτες των δυο ομάδων να αποχωρούν αγκαλιασμένοι στο τέλος της αναμέτρησης και να αλληλοσυγχαίρονται.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
2' Ο Νάκας κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα στα δίχτυα του Μπρέλλα. 1-0.
7' Σουτ του Παυλίδη, ασθενής απόκρουση του Μπρέλλα η μπάλα στο κεφάλι του Σταυρέ ο οποίος κάνει την κεφαλιά και η μπάλα λίγο άουτ.
13' Πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Νικούλη αλλά ο Σακελαρίδης πέφτει στη γωνία του και αποκρούει σε κόρνερ.
14' Σέντρα του Κυριάκου από αριστερά ο Βασίλης Φλώρος με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1.
31' Κόρνερ από δεξιά εκτελεί ο Κυριάκος, ο Παυλόπουλος κάνει την κεφαλιά και βρίσκει τον Σαββίδη ο οποίος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Σακελαρίδη.
32' Σέντρα από δεξιά του Παυλόπουλου που βρίσκει τον Κρεββατά μόνο του, κάνει την κεφαλιά και ο Σακελαρίδης ενστικτωδώς βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.
45+2' Ο Ευαγγελόπουλος τριπλάρει τον Παυλόπουλο κάνει το σουτ και η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Φλώρου και καταλογίζεται πέναλτι. Το εκτελεί ο Παυλίδης και πετυχαίνει το 2-1.
90+3' Μετά από σέντρα του Νικούλη ο Κρεββατάς πιάνει την κεφαλιά και ο Σακελαρίδης ενστικτωδώς για ακόμη μία φορά βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.
Καλή η διαιτησία του κ. Τεβεκέλη Ν., με τους βοηθούς του κ. Παπαδόπουλο Η.,Τσαντάρη Ν., αλλά στη φάση που καταλογίστηκε το πέναλτι έπρεπε να είχε σφυρίξει τη λήξη του ημιχρόνου πιο νωρίς. Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι : Μπουροζίκας, Μάτος, Σαββίδης, Φλώρος, Ευαγγελόπουλος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Απ. Στύλος): Σακελαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Ευαγγελόπουλος ( 78' Κλιανής), Σταυρέ (65' Μπαγγέας), Νάκας, Παλμίδης (93' Κουτσιαρίδης).
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Ντούγκος(54' Λιλολάρι), Κρίτσας, Μπουροζίκας (85' λ.τ. Κορλός), Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Μάτος ( 69' Μαλάκος), Σαββίδης, Κρεββατάς.
*Αρίστη η φιλοξενία από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, την οποία θα ανταποδώσει ο Μαχητής στο μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass