ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ(16:00)

Συγκρατημένη αισιοδοξία στον Τύρναβο

*ΔΙΓΚΟΖΗΣ: «ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ» *ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2013 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:11
 
 
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ολοκλήρωσε ουσιαστικά χθες το απόγευμα την προετοιμασία του ο Τύρναβος 2005, για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, που θα διεξαχθεί αύριο και ώρα 16:00 στο στάδιο Αλκαζάρ.
Είναι αναμφισβήτητα ένα δύσκολο ματς και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη, που έχουν στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα και για να το πετύχουν χρειάζεται να αγωνιστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα, από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Οι δυο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς στο ενεργετικό τους, καθώς ο Τύρναβος κέρδισε στο Αλκαζάρ τον Βατανιακό με 3-0 και ηττήθηκε στον Βόλο από τη Νίκη 2-0, ενώ η δραμινή ομάδα έχασε εντός έδρας στην πρεμιέρα από τη Νίκη Βόλου 2-0 και νίκησε την περασμένη Δευτέρα την Αναγέννηση Καρδίτσας, 1-0.
Ο αγώνας πιθανότατα θα κριθεί σε λεπτομέρειες και η ομάδα του Τυρνάβου θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας.
Τα προβλήματα από αγωνιστικής πλευράς εντοπίζονται στους Αλέξανδρο Γκαλίτσιο, Κώστα Σκούπρα που είναι τιμωρημένοι, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Άκη Γεωργίου που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του στο γειτονικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι, στην αυριανή αναμέτρηση.
Σήμερα στις 9 το πρωί στο στάδιο Αλκαζάρ θα γίνει η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας, θα ακολουθήσει μια ελαφριάς μορφής προπόνηση
και θα συγκροτηθεί η αποστολή.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΓΚΟΖΗ
Για το αυριανό παιχνίδι, ο τεχνικός ηγέτης του Τυρνάβου 2005 Άγγελος Διγκόζης, σε δηλώσεις που έκανε επισήμανε τα εξής: «Χωρίς αμφιβολία είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα έμπειρη στην κατηγορία και όλοι μας γνωρίζουμε την ιστορία της από το παρελθόν.
Εμείς όμως πάντα κοιτάμε τη δική μας ομάδα, έχουμε και πάλι δυο σημαντικές απουσίες και ίσως μια τρίτη ακόμη, αλλά τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους συμπαίκτες τους πιστεύω ότι θα κάνουν με το παραπάνω το καθήκον τους, ευελπιστώντας στο τέλος να πανηγυρίσουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Καλούμαι και τον κόσμο από όλο το νομό να μας βοηθήσει, διότι ο Τύρναβος στη Β΄Εθνική και η ΑΕΛ με τα άλλα πέντε σωματεία που αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, προσπαθούν να είναι άξιοι πρεσβευτές του λαρισινού ποδοσφαίρου στα αντίστοιχα πρωταθλήματα».
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με τη Δόξα Δράμας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2013-14, που έχουν ως εξής:
Σκεπαστή κερκίδα σταδίου Αλκαζάρ
Θύρες 2-4 δεξιά και αριστερά της κεντρικής θύρας 10 €
Θύρα 3 κεντρική 15 €
*Μαθητικό εισιτήριο 5 € στη θύρα 4 για παιδιά 13-17 ετών με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.
*Ένα εκδοτήριο θα λειτουργεί πλησίον της θύρας 1, αν και εφόσον επιτρέπεται από την αστυνομία η μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας με τιμή εισιτηρίου για τους φιλοξενούμενους οπαδούς 10 €
Οι θύρες του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του σταδίου.
ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ «POTAMI»
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005, με μία κίνηση τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική, παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης δείπνο στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο γνωστό bar restaurant Potami στη Λάρισα.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το προπονητικό τιμ της ομάδας, ως μία οικογένεια που είναι, είχαν μία ακόμη πρώτης τάξεως ευκαιρία, να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων και της δουλειάς και να δειπνήσουν μαζί.
*Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του bar restaurant Potami για την άψογη εξυπηρέτηση που παρείχε σε όλα τα μέλη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass