OLYMPIC FOOTBALL ACADEMY

Εδώ μαθαίνουμε σωστά το ποδόσφαιρο

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2013 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:54
Η ακαδημία ποδοσφαίρου Olympic Football Academy (ΟFA) λειτουργεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του Olympic Park στο 5ο χλμ Λάρισας-Νίκαιας. Υπεύθυνοι είναι οι Νίκος Λιούπας, Δημ.Βασιλόπουλος και προπονητές οι Γ.Μάτος, Θοδ.Καραγιάννης, Θαν.Τριανταφυλλόπουλος, Στ.Τσινούδης. Στόχος της προπόνησης ποδοσφαίρου εκτός από την απαραίτητη γνώση για το ποδόσφαιρο είναι να δώσει στους μικρούς αθλητές αθλητική παιδεία, σωστή αγωγή και αρετές όπως η ομαδικότητα, η πειθαρχία, ο αυτοέλεγχος, το θάρρος και η αυτοπεποίθηση. Με άλλα λόγια, στόχος είναι οι μικροί αθλητές να γίνουν σωστοί αθλητές, σωστοί χαρακτήρες, σωστοί ποδοσφαιριστές, σωστοί φίλαθλοι...
Το προπονητικό πρόγραμμα της ακαδημίας είναι πολύ υψηλού επιπέδου και βασίζεται στο προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθούν όλες οι ακαδημίες της Ισπανίας και έχει στόχο την πλήρη ανάπτυξη των αθλητικών ικανοτήτων όπως η ταχύτητα, η δύναμη, η μυϊκή συναρμογή.
Φιλοσοφία της OFA είναι ότι οι γνώσεις για τον αθλητισμό δεν μπορούν να μεταφερθούν στο παιδί από τον οποιονδήποτε. Για τον λόγο αυτό όλοι οι προπονητές είναι πτυχιούχοι γυμναστές με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, νεαροί σε ηλικία ώστε να είναι πιο κοντά στα παιδιά και να μπορούν να μεταδώσουν τις γνώσεις τους. Γιατί τα παιδιά χρειάζονται πρώτα παιδαγωγούς και μετά προπονητές.
Οι εγκαταστάσεις της OFA είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή και αποτελούνται από δύο γήπεδα ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα FIFA 2 STAR, μοναδικό στην Ελλάδα, σύγχρονα αποδυτήρια, κλειστό χώρο για διδασκαλία, πολυτελή καφετέρια από όπου οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν την προπόνηση των παιδιών τους και άνετο parking.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass