Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΡΑΣ.

Επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια

* Χρ. Τασιούλας: «Θέλουμε να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά του χωριού και τη χαρά του αθλητισμού»

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2013 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:52
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μετά από οκτώ χρόνια απουσίας από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού ο Κεραυνός Δένδρων είναι έτοιμος και πάλι να κάνει αισθητή την παρουσία του καθώς φέτος θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η επαναδραστηριοποίηση της ομάδας αποτελεί ουσιαστικά μια πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων που αποτελούν πλέον το νέο Δ.Σ. του συλλόγου και οι οποίοι είναι οι Χρ. Π. Γκανάτσιος, Ν. Α. Γεωργακούλης, Γ. Ντόνας, Χρ. Τασιούλας, Θ. Μπαντραλέξης, Β. Ντόνας, Α. Κουτούκας, Β. Τσιάτας, Κ. Βέης και Π. Τασιούλας. Πρόκειται για μία παρέα παλαιών παικτών του Κεραυνού που με την συμπαράσταση των ανθρώπων του χωριού θέλησαν να δώσουν διέξοδο μέσα από τον αθλητισμό στους νέους των Δένδρων.
Τα ηνία της ομάδας ανέλαβαν δύο γνωστοί στο Λαρισινό κοινό παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από τη θητεία τους σε ομάδες του νομού, οι Χρήστος Τασιούλας και Θεοφάνης Μπαντραλέξης οι οποίοι ευελπιστούν να υλοποιήσουν τους στόχους του Κερυανού που δεν είναι μόνο αγωνιστικοί αλλά και ευρύτερα κοινωνικοί.
Όπως εξηγεί ο Χρήστος Τασιούλας «αποφασίσαμε να επαναδραστηριοποιήσουμε την ομάδα γιατί σκοπός μας είναι να δώσουμε κίνητρα στα παιδιά του χωριού. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός. Προέχει ο αθλητισμός. Με άλλα λόγια θέλουμε να προσφέρουμε στους νέους του χωριού τη χαρά του αθλητισμού μέσα από τη συμμετοχή τους στο ποδόσφαιρο και παράλληλα να τονώσουμε το ενδιαφέρον των κατοίκων του χωριού που θα μπορούν κάθε Κυριακή να έρχονται στο γήπεδο. Εάν κατά την πορεία προκύψει κάτι καλύτερο σίγουρα δεν θα πούμε όχι.
Αυτή τη στιγμή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας βρίσκονται 30 περίπου εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι από το χωριό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα συμβάλουν σημαντικά στο νέο αυτό εγχείρημα με την εμπειρία τους και σε συνάρτηση με τον ενθουσιασμό των νέων παιδιών θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα «κράμα» που θα συνδυάζει την άθληση με το καλό ποδόσφαιρο».
Πόσο δύσκολη ήταν ωστόσο η προσπάθεια επανασυγκρότησης της ομάδας; Ο Χρήστος Τασιούλας επισημαίνει:
«Ήταν πράγματι πολύ δύσκολο το να φτάσουμε ξανά σε σημείο εκκίνησης. Χρειάστηκε να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια κυρίως για να πείσουμε τα παιδιά να καταλάβουν τι σημαίνει αθλητισμός. Στην προσπάθειά μας αυτή καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και τους ευχαριστούμε οι Γκέβρος (Auto Gas), Εταιρία διανομής τροφίμων G, Ν. Γεωργακούλης-Ε Σωτηρόπουλος (Ανταλλακτικά αυτοκινήτων), Καφέ Βόλτα στη Γιάννουλη, Ι Δεσπόπουλος (Λιπαντικά Μπαταρίες), Λ. Μπακαλάκος-Ε. Μπαταγκιώνης (Βιοτεχνία επίπλων) και φυσικά η δημοτική αρχή Τυρνάβου για την συμβολή της στην ολοκλήρωση των εργασιών στα αποδυτήρια.
Η προσπάθειά μας δεν σταματά εδώ, συνεχίζουμε με το ίδιο σθένος με στόχο να προσεγγίσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά και να διευρύνουμε τη βάση της ομάδας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass