ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ (16:30)

Ξεκίνημα με το δεξί θέλει ο Μαχητής

*Ο Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ-ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ *ΣΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2013 23:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:46
 
Του Χρήστου Αχοντούλη
Πρεμιέρα σήμερα στις 4.30 το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και οι εκπρόσωποι του λαρισινού ποδοσφαίρου είναι πανέτοιμοι, για να ανταποκριθούν στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις τους.
Ο Μαχητής Τερψιθέας στον 3ο όμιλο θα αγωνιστεί στη Νεάπολη με τη φιλόδοξη Χαλκίδα και θέλει να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας για να φτάσει στην επιτυχία, ενώ ο Ά.Σ.Πυργετού θα υποδεχθεί την Ένωση Αποστόλου-Παύλου Μακροχωρίου.
Στον Δομοκό δοκιμάζεται ο Δωτιέας, στον 1ο όμιλο ο Οικονόμος αγωνίζεται στην Καστοριά με τον Κάστορα, ενώ ο Αμπελωνιακός θα κάνει το ρεπό του.
Αναλυτικά τα νέα από τους εκπροσώπους του νομού, έχουν ως εξής:
Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
Με την ίδια πετυχημένη συνταγή που κέρδισε τη Νάουσα 2-1 για το κύπελλο της Γ΄Εθνικής, ο Μαχητής θα υποδεχθεί στη Νεάπολη τη φιλόδοξη Χαλκίδα, η οποία έχει στόχους πρωταθλητισμού και θα είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τερψιθέας χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου και θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να φτάσει στην επιτυχία
Ουσιαστικά η ομάδα θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετική σε σχέση με πέρυσι και γι΄αυτό κάθε αρχή είναι και δύσκολη.
Από αγωνιστικής πλευράς την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Νίκος Σταυροθόδωρος για τη συμμετοχή του Γιώργου Μάτου, λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.
Στην αποστολή από τον τεχνικό του Μαχητή, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπρέλλας, Τάσος Κουρδής, Ντούγκος, Παγκαρλιώτας, Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Σαββίδης, Νικούλης, Κρεββατάς, Κρίτσα, Μπάκος, Τσιαντούλης, Αθανασίου, Μπαλαμώτης, Λιλολάρι, Μάτος και Βλησαρούλης.
*Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.Τζοφώλης, Μανάσης, Τζάνης(Τρικάλων)
Ο Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Με μια νέα ομάδα που θα προσπαθήσει να έχει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα, ο Α.Σ.Πυργετού αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Κάτω Ολύμπου την Ένωση Αποστόλου Παύλου- Μακροχωρίου,
Οι «βυσσινί» που θα τεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι με την ομάδα της Βέροιας, είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους και ο προπονητής Νίκος Αργυρούλης ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν σοβαρότητα και να πιστέψουν ότι μπορούν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.
Από αγωνιστικής πλευράς μοναδική απουσία είναι αυτή του Σάββα που οφείλει ποινή μιας αγωνιστικής από πέρυσι(τέσσερις κίτρινες), ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπαταβάνης, Αγριόδημος, Καλφούντζος, Καρκαντάς, Μαντζαφούλης, Περήφανος, Πότσης, Ψωμολιάς, Αργύρης, Βελετάνης, Διβανές, Καψιώχας, Πίρε, Γκαραλιάκος, Ζιώγας, Λιάκος, Καραβασίλης, Νάστας και Ζαφειρίου.
*Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο κ.Παπαργυρίου, που θα έχει βοηθούς τους κ.Γιαμούζη, Θεοδώρου, όλοι του συνδέσμου Πιερίας.
Ο ΔΩΤΙΕΑΣ
Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Δωτιέας, ο οποίος θα αγωνιστεί στον Δομοκό με τον τοπικό Αχιλλέα.
«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί» τόνισε ο τεχνικός της αγιώτικης ομάδας Σωτήρης Αντωνίου και πρόσθεσε: «Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή τη σωτηρία. Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη, στο πάθος και στη θέληση για νίκη. Όποιος έχει αυτά τα στοιχεία συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες για να επικρατήσει».
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται ο γκολκίπερ Μπέρενγκερ του οποίου δεν ήρθε η μπλε κάρτα καθώς και οι τραυματίες Τσιρογιάννης, Γούτος.
Αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Νίκου Λόγκου(αριστερό μπακ), που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Στην αποστολή είναι οι: Μάλτζαρης, Ανδρίτσος, Τσιανάκας, Καρλιάμπας, Πολύζος, Ντακούλας, Πετρουζέλης, Τσιλούλης, Λούγκος Νικ., Ριζούλης, Ζακούσκας, Λούγκος Ν., Λώττας, Τζιόλας, Σιμούλης, Κατσίκης, Τσατσαλίδης, Βλησαρούλης και Χατζηλιάδης.
*Το ματς θα διαιτητεύσουν οι κ Γκάμαρης, Τσιλπάνος, Μποτζιόπουλος(Αθηνών)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(3ος ΟΜΙΛΟΣ)
Τρίκαλα-Νάουσα
Τερψιθέα-Χαλκίδα
Δομοκός-Δωτιέας
Νεοκαισάρεια-Λαμία
Πυργετός-Μακροχώρι
Ρήγας Φεραίος-Α.Ο.Καρδίτσας
Λευκάδα-Κύμη
*Ρεπό έχει ο Α.Ο.Αμπελωνιακός
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Με αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα, ο Οικονόμος αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του Κάστορα της Καστοριάς.
Το παιχνίδι διεξάγεται ενόψει της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ο τεχνικός των «Πρασίνων» Κώστας Κατσάρας, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές : Νούσιας, Γούπος, Κολιός, Κουμπούρας, Καλπίας, Πρικάκης, Καρακώστας, Παπαγεωργίου, Παναγιώτου Δ., Σκλάβος, Κουρδής, Καραγκούνης, Χάμος, Μπαμπάλης, Σιαφαρίκας, Τόλιος, Γκουντρουμπής, Κουλτσιάκης και Κωστούλας. Η αναχώρηση από Τσαριτσάνη θα γίνει σήμερα στις 12:00 μετά το μεσημέρι γευματίζοντας πιο πριν οι παίκτες σε ταβέρνα της κωμόπολης.
Αναμένεται να ακολουθήσουν τον Οικονόμο στην Καστοριά αρκετοί φίλαθλοι, μεμονωμένα από την Τσαριτσάνη, θέλοντας να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας.
*Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ρούσσος-Μπεκερτζής((Πρέβεζας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.Κωνσταντίνου(Πρέβεζας), Μωυσιάδη(Γρεβενών).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass