Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Συνεχίζει στον στόχο που χάραξε

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2013 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:40
 Η επόμενη μέρα της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης πρόκρισης του Οικονόμου στην Πρέβεζα επί της φερώνυμης ομάδας με σκορ 3-0, βρήκε τον σύλλογο της Τσαριτσάνης, αν μη τι άλλο, χαρούμενο και αρκετά αισιόδοξο, καθώς η πρώτη επίσημη εμφάνιση έρχεται να επιβεβαιώσει το ήδη θετικά διαμορφωμένο κλίμα της ομάδας από τα μέχρι τώρα φιλικά που έδωσε κατά το στάδιο της προετοιμασίας.
Παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι της Τσαριτσάνης έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι τόσο από την εμφάνιση όσο και από το αποτέλεσμα του αγώνα, βλέποντας ωστόσο με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη συνέχεια της προσπάθειας, με δεδομένο ότι ο σύλλογος καλείται σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα να μεταβεί την ερχόμενη Κυριακή και πάλι μακριά, αντιμετωπίζοντας στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Κάστορα Καστοριάς, ξανά την Πρέβεζα εκτός στη 2η αγωνιστική (29/9), μεσολαβεί στις 6/10 το παιχνίδι στην Τσαριτσάνη με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού και ολοκληρώνεται ένας δύσκολος κύκλος αναμετρήσεων στις 13/10 με το παιχνίδι για τη 2η φάση του κυπέλλου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας ξανά μακριά από την Τσαριτσάνη.
Όπως επισήμανε ο προπονητής της ομάδας Κ. Κατσάρας, οι παίκτες στον αγώνα του κυπέλλου έδειξαν σοβαρότητα και πειθαρχία σε όλες τις στιγμές τόσο κατά τη διάρκεια του αυθημερόν ταξιδιού στην Πρέβεζα, όσο εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου, την ώρα της αναμέτρησης, κάτι που έγινε αντιληπτό και αναφέρθηκε με θετικό τρόπο από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Τα στοιχεία της σοβαρότητας, της πειθαρχίας και της θέλησης, σε συνδυασμό με το κουράγιο και τη δύναμη που έβγαλαν οι αθλητές, συνέτειναν στην καλή ομολογουμένως εμφάνιση της ομάδας και προφανώς στο θετικό αποτέλεσμα, αξίζοντας όλοι τα θερμά συγχαρητήρια από την πλευρά των προπονητών και της διοίκησης.
Το κλίμα που διαμορφώθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, στο γήπεδο της Τσαριτσάνης ήταν εξόχως όμορφο και λίαν ενθαρρυντικό από όλους και για όλους. Το μήνυμα ωστόσο που κυριάρχησε στους κύκλους παιχτών, προπονητών, διοίκησης και φιλάθλων, είναι πως επί της ουσίας τώρα αρχίζουν όλα, πρέπει να συνεχιστεί η σοβαρότητα και η θέληση για δουλειά και πως τελικά μέσα από τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται, οι κόποι δικαιώνονται.    
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass