ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»

Κοινωνικό έργο από τον Πελασγό

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ IAAF

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2013 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:38
 Του Σωτ. Κέλλα
Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και αυτό φαίνεται να είναι το σλόγκαν του Πελασγού που αρχίζει δύο προγράμματα εντελώς δωρεάν και απευθύνεται το πρώτο σε όλους τους Λαρισαίους και το δεύτερο είναι για όλα τα παιδιά ενώ θα γίνει σε συνεργασία με την IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου).
Συγκεκριμένα οι διοικητικοί του Πελασγού αποφάσισαν να αρχίσουν ένα πρόγραμμα με τον τίτλο «Άσκηση και Υγεία» το οποίο απευθύνεται σε καρδιοπαθείς και διαβητικούς. Το πρώτο γίνεται σε συνεργασία με τον καρδιοχειρούργο Νίκο Τσιλιμίγκα και το δεύτερο με τον διαβητολόγο Χρήστο Γιαννούτσο.
Και οι δύο γιατροί θα παρακολουθούν το πρόγραμμα αλλά και την άσκηση του καθενός αθλουμένου με ειδικό πρόγραμμα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή οικονομική συνεισφορά.
Μάλιστα ο πρόεδρος του Πελασγού Ηλίας Καφφέ σχολίασε τα εξής: «Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ο πρωταθλητισμός αλλά σώζει ζωές. Εμείς θέλουμε τον αθλητισμό και στους μεσήλικες που είναι γι’ αυτούς θέμα υγείας.»
Το λαρισινό σωματείο αυτή τη στιγμή θα εφαρμόσει και ένα δεύτερο πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε παιδιά και έχει τίτλο kid’s athletic’s και θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στη Κεντρική πλατεία και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μέχρι 13 χρονών. Ειδικοί θα δούνε τα παιδιά και θα αξιολογηθούν για τα τμήματα Στίβου.
Επίσης η ανδρική ομάδα του Πελασγού θα κάνει αγώνες επίδειξης σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου.
Ο τεχνικός σύμβουλος του Πελασγού Γιάννης Κουτσιώρας είπε ότι στόχος είναι ο στίβος να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο γιατί ο αθλητισμός αποτελεί τη μόνη διέξοδο στη οικονομική κρίση και στα προβλήματα άγχους που έχουν κυριέψει όλους τους Ελληνες» 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass