ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ (16:00)

Εν αναμονή της κλήρωσης του κυπέλλου στον Τύρναβο

*ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡ.

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2013 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:30
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά τα φιλικά παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την καινούργια σεζόν, αρχίζουν και οι επίσημες υποχρεώσεις του Τυρνάβου 2005, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.
Η κλήρωση για το πρόγραμμα των δύο πρώτων φάσεων θα διενεργηθεί σήμερα και ώρα 16:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, στην Αθήνα.
Στην πρώτη φάση θα γίνουν 14 μονοί αγώνες, μεταξύ των 28 ομάδων της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και στον Τύρναβο περιμένουν να μάθουν τον αντιπαλό τους, ευελπιστώντας να αγωνισθούν στο στάδιο Αλκαζάρ και να αποφύγουν ένα μακρινό ταξίδι, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Κατά τα άλλα και χθες ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Άγγελος Διγκόζης συνεχάρη τους παίκτες του για την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που είχαν στη φιλική αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, τονίζοντας ότι οι δυνατότητες τους είναι ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που έδειξαν.
Επισήμανε όμως και τα λάθη που έγιναν, αναφέροντας ότι αυτά μπορούν να διορθωθούν μέσα από τις προπονήσεις αλλά και καθώς θα «δένουν» μεταξύ τους, όσο περνούν οι ημέρες.
Το ευχάριστο για τον Διγκόζη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Τυρνάβου συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα και οι Αντωνόπουλος, Ευγγέλου, Καραγιάνης Χρ., που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα και τα ξεπέρασαν.
 
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass