ΣΑΦΩΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Καλός ο Τύρναβος, προσπαθεί να κερδίσει και τον κόσμο...

* ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ»

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2013 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:29
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Έναν διαφορετικό Τύρναβο σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια που έδωσε είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι 200 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ, στον προχθεσινό αγώνα με τον Αιγινιακό που έληξε ισόπαλος 1-1.
Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη σαφώς βελτιωμένοι και με πολλή διάθεση, για ένα ημίωρο ήταν πολύ καλοί αν αναλογισθούμε ότι απέναντί τους είχαν μια ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στο πρωτάθλημα της Football League.
Αυτό που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ότι ο Τύρναβος έδειξε ομάδα, από το πρώτο λεπτό μπήκε στο ματς ψύχραιμος και αποφασισμένος να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και να μην επιτρέψει στον αντιπαλό του να κάνει το παιχνίδι του και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό.
Σίγουρα έγιναν και λάθη, τα οποία όμως ήταν λιγότερα από τις προηγούμενες αναμετρήσεις και προήλθαν προφανώς από την κούραση λόγω της μεγάλης προσπάθειας και ίσως της απειρίας κάποιων παικτών, ενώ για πρώτη φορά αγωνίσθηκε στην ενδεκάδα οι νεαποκηθείς Φελίπε Ντα Πάουλα και πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, ο Κάρλος Αντρέ.
Τα συμπεράσματα που βγήκαν είναι αν μη τι άλλο θετικά, αλλά αυτή η εμφάνιση που έδωσε υποσχέσεις πρέπει να έχει και συνέχεια, καθώς ο Τύρναβος μπορεί με την ανάλογη στήριξη να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα.
ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Κι ενώ λοιπόν τεχνική ηγεσία και παίκτες προσπαθούν να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα ο Τύρναβος, στο προχθεσινό φιλικό οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ, δεν ξεπερνούσαν τους 200.
Θεωρούμε ότι η ομάδα του Τυρνάβου που θα είναι η εκπρόσωπος του λαρισινού ποδοσφαίρου στη Football League, αξίζει μεγαλύτερης βοήθειας και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας με τους συνεργάτες του προσπάθησαν-έχοντας επίγνωση της μεγάλης οικονομικής κρίσης- τα εισιτήρια διαρκείας να είναι σε προσιτές τιμές.
Περιμένουν λοιπόν στα επίσημα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα να υπάρξει μεγαλύτερη στήριξη, διότι χωρίς τη βοήθεια από τους φιλάθλους όσο και να προσπαθήσει η ομάδα αυτά που θα πετύχει θα είναι λιγότερα σε σχέση με τις προσδοκίες της.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι τεχνικοί των δυο ομάδων Άγγελος Διγκόζης και Γιώργος Χατζάρας, οι οποίοι σε δηλώσεις τους μετά τον αγώνα τόνισαν τα εξής:
ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ (Τυρνάβου 2005): «Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά.
Χρειαζόμαστε ακόμη αρκετή δουλειά, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο κάποια θετικά πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις, τα παιδιά προσπαθούν καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις και μέσα από τα φιλικά να δουλέψουν τις αδυναμίες που έχουν και τα πράγματα που ζητάμε σαν φιλοσοφία που έχουμε στο τιμ. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στις 29 Σεπτεμβρίου, που ξεκινά το πρωτάθλημα».
-Το γεγονός ότι παίξατε για πρώτη φορά στο γήπεδο που θα είναι έδρα σας για φέτος, είναι κάτι που μπορεί να αποτελέσει όπλο για την ομάδα;
«Αγωνιστήκαμε για πρώτη φορά στο Αλκαζάρ, αλλά θεωρώ ότι το γνωρίζουμε αφού έχουμε κάνει κάποιες προπονήσεις.
Περιμένουμε να μας στηρίξει και ο κόσμος της Λάρισας, δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα με την ΑΕΛ ίσα ίσα που οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ φιλικές και το ευχάριστο είναι όταν εμείς αγωνιζόμαστε εντός έδρας η ΑΕΛ θα παίζει εκτός. Πιστεύω, αλλά και καλώ τους φίλους της ΑΕΛ που δεν θα ταξιδεύουν για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα, να έρθουν στο Αλκαζάρ για να βοηθήσουν μια γειτονική ομάδα. Και πιστεύω ότι θα το κάνουν».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ (Αιγινιακού): «Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό. Θέλαμε να τσεκάρουμε την εξέλιξη της ομάδας μας, αφού θέλουμε να είμαστε έτοιμοι γιατί σε μία εβδομάδα έχουμε Κύπελλο. Είχαμε και τα άσχημά μας και τα καλά μας. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα σωστό δρόμο, θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες θα παλεύουνε.
Μου άρεσε η ομάδα του Τυρνάβου, είναι μία νεανική ομάδα, που τρέχει και πιέζει και πιστεύω ότι θα κάνει πολλές ζημιές στο πρωτάθλημα. Εμείς κοιτάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και όπως είπα είμαστε σε ένα σωστό δρόμο.
-Η κατηγορία γενικώς περιμένει πολλά πράγματα από τον Αιγινιακό. Δικαιολογημένα περιμένει; «Ναι, διότι είναι μια ποιοτική ομάδα, αν και σήμερα μας έλειπε ο πιο ποιοτικός μας παίκτης ο Πέντα. Νομίζω ότι θα είμαστε μια ομάδα που θα έχει βλέψεις για τις τέσσερις θέσεις. Φυσικά για την τετράδα όταν θα παλεύουν 14 ομάδες, 8 με 10 ομάδες θα παλεύουν για αυτές τις θέσεις. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για εμάς.
Πάντως πιστεύω ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής φέτος είναι «βομβαρδισμένο» με τον χωρισμό του σε ομίλους, διότι νομίζω πως είναι ό,τι το χειρότερο για την ποιότητα του ποδοσφαίρου. Με τα πράγματα που έχουνε γίνει, έχουμε μια ρότα και ένα στόχο για τις τέσσερις πρώτες θέσεις».
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ
Όλος ο... Τύρναβος σχεδόν βρέθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη, όπου ο Οικονόμος σε φιλικό παιχνίδι αγωνίσθηκε με τον Βατανιακό, ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Την ομάδα της Κατερίνης κατασκόπευσαν το τεχνικό τιμ (Άγγελος Διγκόζης, Θανάσης Κουτσαφτίκης, Κώστας Μαντζιώκας, Βαγγέλης Τσότσας), οι διοικητικοί Βασίλης Μπρέζας, Αχιλλέας Δόκος, Κώστας Μπάρδας, Δημήτρης Κουτίνας και οι ποδοσφαιριστές Κάρλος Αντρέ, Αντώνης Πούτας.
Ο Άγγελος Διγκόζης βρέθηκε αργότερα και στο Αλκαζάρ, όπου μαζί με τους Βασίλη Μπρέζα, Γιώργο Κεχαγιά, Δημήτρη Κουτίνα, Αχιλλέα Δόκο, παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass