ΕΔΕΙΞΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ (1-1)

Ενθαρρυντικά μηνύματα από τον Τύρναβο 2005

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2013 0:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:29
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που έστειλε χθες ο Τύρναβος 2005 στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου σε φιλική αναμέτρηση αναδείχθηκε με τον φιλόδοξο Αιγινιακό ισόπαλος 1-1.
Η τυρναβίτικη ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με προηγούμενα φιλικά και άρεσε κατά διαστήματα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την τετράδα και πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ της.
Ο Άγγελος Διγκόζης παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-3-3, ενώ από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Αιγινιακού Γιώργος Χατζάρας, με 4-2-3-1.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος είχε δύο καλές στιγμές με τον Ντο Σάντος στο 29΄ και με τον Γεωργίου στο 30΄, ενώ η ομάδα του Αιγινίου στο 32΄με τον Τσορλίνοφ.
Το 1-0 έγινε στο 51΄όταν ο Μιτρόφ ανέτρεψε τον Φελίπε Ντα Πάουλα και ο Κώστας Κουρτεσιώτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπαϊμάκη.
Όμως ο Αιγινιακός αντέδρασε και αφού πρώτα στο 56΄ σε σουτ του Σίκιμιτς ο Ντάλλας απέκρουσε την μπάλα, δυο λεπτά μετά στο 58΄ ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 66΄ σε σουτ του Σαχινίδη ο Μπαίμάκης μπλόκαρε την μπάλα, στο 79΄ σε φάουλ του Καρακατσάνη και κεφαλιά του Σίκιμιτς ο Ντάλλας απέκρουσε την μπάλα και στο 82΄ παραλίγο να γίνει το 1-2, όμως στο σουτ του Γκατζολάρι από πολύ κοντά ο Χρήστος Ντάλλας με εξαιρετική απόκρουση απέτρεψε ένα δεύτερο γκολ.
Και στο 85΄είχαμε μια διπλή καλή στιγμή για τον Τύρναβο σε διαδοχικά σουτ του Ζυγκερίδη και του Θανάση Μάγγου, που δεν βρήκαν τελικά τον στόχο.
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, που είχε πάθος και πολλές προσωπικές μονομαχίες σώμα με σώμα, που θα δούμε και σε αγώνες του πρωταθλήματος της Football League.
Ο Τύρναβος που έπαιξε για πρώτη φορά στο γήπεδο Αλκαζάρ που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα τη νέα σεζόν, είχε ορισμένες στιγμές που έδειξε ομάδα η οποία ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο και με τους παίκτες της να προσπαθούν φιλότιμα
Έγιναν όμως και λάθη όταν πίεζε ο αντίπαλος, που έχει ένα πολύ καλό σύνολο, βάθος στον πάγκο και θα είναι πιστεύουμε από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Λάμπρος Βλιώρας που προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιος και έπαιξε τον ρόλο του πυροσβέστη όταν… άναψαν τα αίματα σε κάποιες φάσεις, ευτυχώς σε επιτρεπτά όρια.
Συνεργάτες του ήταν ο Ακρίβος με τον Μάνο, ενώ 4ος διαιτητής ο Καλαντζής.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης (46΄Ντάλλας- 69΄ Πρίφτης), Σκούπρας (80΄ Πούτας), Κουρτεσιώτης, Γκαλίτσιος, Τέλλος (89΄ Σιάτρας), Νταντίδης (90΄ Καραγιάννης Ηλίας), Βαγγελή (73΄ Μάγγος), Ντο Σάντος, Τσούκαλος (69΄ Ζυγκερίδης), Γεωργίου (76΄ Κάρλος Αντρέ), Φελίπε Ντα Πάουλα (61΄ Σαχινίδης)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος (46΄ Μπαϊμάκης), Πετκάκης, Γιατζιτζόγλου (87΄ λόγω τραυματισμού Κυβρακίδης), Σαμαράς, Δήμου, Ζάρκος (90΄ Λιόλιος), Φαμπίνιο (60΄ Γκατζολάρι), Μιτρόφ (55΄ Καρακατσάνης), Σίκιμιτς, Τσορλίνοφ (46΄ Χατζής), Μιλόσκοβιτς
* Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ Νίκος Γαλανακόπουλος, ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας, οι πρώην τεχνικοί του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας, Τάσος Μπεριτζάς και το πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ζιάγκας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass