ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ενθουσίασε ο Δωτιέας, θέλει δουλειά ο Τύρναβος…

*ΟΙ ΑΓΙΩΤΕΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΝΑΚΑ(62΄) ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΛΙΟΣ(72΄) ΣΕ 1-1

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2013 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:20
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αγώνα…πρωταθλήματος θύμιζε το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Αγιά, όπου ο τοπικός Δωτιέας αναδείχθηκε με τον Τύρναβο 2005 ισόπαλος 1-1.
Αν και τις δυο ομάδες χώριζε μια κατηγορία, οι γηπεδούχοι με το πάθος και την απόδοση που είχαν, ενθουσίασαν και απέσπασαν δίκαια τα κολακευτικά σχόλια, ως ομάδα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας που είναι.
Ο προπονητής τους Σωτήρης Αντωνίου φαίνεται ότι κάνει μια εξαιρετική δουλειά και
θεωρούμε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πριν από λίγες ημέρες στην Κατερίνη τον Βατανιακό 2-0 και προχθές απέναντι σε μια άλλη αξιόλογη ομάδα της Β΄Εθνικής κατηγορίας όπως είναι ο Τύρναβος, είχαν εξίσου καλή παρουσία και επέδειξαν αυτό που λέμε ποδοσφαιρικό θράσος.
Αν συνεχίσουν δε με τον ίδιο ρυθμό, θα αποτελέσουν θεωρούμε την ευχάριστη φετινή έκπληξη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, σε όποιον όμιλο τελικά και αν τοποθετηθούν…
Από την άλλη πλευρά ο Τύρναβος 2005 έδειξε αδυναμίες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ότι θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να παλέψει για την άνετη παραμονή στην Football League.
Πολλά λάθη, μια μόνο ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και μια ομάδα που να τα περιμένει όλα από τον Βανγκελή και δυο τρεις παίκτες ακόμη, αναμφισβήτητα χρειάζεται να διορθώσει πολλά πράγματα στη συνέχεια.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι παίκτες ότι και στα φιλικά παιχνίδια ο Τύρναβος πρέπει να έχει τη συμπεριφορά ομάδα της Football League και να κερδίζει τόσο τους αντιπάλους του, όσο και τον κόσμο που δικαιολογημένα έχει απαιτήσεις.
Πάντως ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης που είναι ο πλέον αρμόδιος, γνωρίζει πολύ περισσότερο από τον καθένα μας τις δυνατότητες των παικτών και σύμφωνα με τις δηλώσεις του θεωρεί ότι η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της, κάτι που όλοι μας το ευχόμαστε.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Όσον αφορά τώρα στο παιχνίδι, τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου το ματς ήταν πιο συναρπαστικό.
Συγκεκριμένα ο Δωτιέας προηγήθηκε στο 62΄, όταν ο Τζιόλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Κατσίκης τροφοδότησε τον Αποστόλη Τσιανάκα και ο αρχηγός της αγιώτικης ομάδας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ντάλλα και έγινε έτσι το 1-0.
Ο Τύρναβος 2005 ισοφάρισε σε 1-1 στο 72’ με θαυμάσια γυριστή κεφαλιά του Δημολιού, που αξιοποίησε σέντρα από τα δεξιά του Σαχινίδη.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι που μπήκαν…φουριόζοι, έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 4΄όταν ο Τσιρογιάννης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Πρίφτης απέκρουσε με τα πόδια την μπάλα, ενώ στο 13΄από πάσα του Τσιρογιάννη ο γκολκίπερ του Τυρνάβου προ του Βαλαώρα, μπλόκαρε την μπάλα.
Από την πλευρά του ο Τύρναβος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το 0-1 στο 18’, καθώς στην σέντρα του Ζυγγερίδη πετάχτηκε ο Ευαγγέλου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μπέρενγκερ.
Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο συναρπαστικό και δυνατό παράλληλα, καθώς εκτός από τα δυο γκολ είχαμε και τις παρακάτω καλές φάσεις:
58΄Φάουλ εκτέλεσε ο Πολύζος, η μπάλα έφτασε στον Νίκο Λούγκο που από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.
64΄Ο Τσούκαλος που αρχικά πήρε την μπάλα με το χέρι, τροφοδότησε τον Ευαγγέλου ο οποίος ανατράπηκε από τον Μάλτζαρη και ο διαιτητής κ.Αγγελούλης που αρχικά δεν έδωσε την πρώτη παράβαση, δεν κατελόγισε στη συνέχεια το πέναλτι.
69΄Σε κεφαλιά του Ευαγγέλου, η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.
73΄Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Δωτιέα, όταν σε σέντρα του Ριζούλη ο Νικ.Λούγκος αρχικά και ο Σιμούλης στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να στείλουν για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.
78΄Ο Τσούκαλος έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Κουρτεσιώτη, στο πλασέ του οποίου ο Μάλτζαρης απέκρουσε την μπάλα.
83΄Σε σέντρα του Κουρτεσιώτη, ο Γεωργίου έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μάλτζαρης καλά τοποθετημένος μπλόκαρε την μπάλα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Χρήστος Αγγελούλης, που είχε βοηθούς τους κ.Καραμπούλα, Γιανν.Αναστασίου. Και για τους τρεις ήταν ένα καλό τεστ καθώς και οι ίδιοι προετοιμάζονται, τα όποια λάθη που έγιναν δικαιολογούνται, αλλά σίγουρα χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικοί όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΩΤΙΕΑΣ(Σωτήρης Αντωνίου): Μπέρενγκερ(46΄Μάλτζαρης), Ριζούλης, Λούγκος Ν.(71΄Λούγκος Νικ.), Τσιανάκας, Πολύζος, Τσιλούλης(46΄Καρλιάμπας), Τσιρογιάννης(46΄Γούτος), Ντακούλας, Βαλαώρας(57’ Σιμούλης), Τζιόλας(71΄Ζαγκούαρσκας), Κατσίκης(85΄ Τσένος).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτη(46΄Ντάλλας), Καραγιάννης Ηλ.(57΄Σκούπρας), Πούτας(57΄Κουρτεσιώτης), Σιάτρας(57΄Τέλλος), Γκαλίτσιος(46΄Σουλιώτης), Μάγγος(57΄Ντο Σάντος), Βανγκελή, Σαχινίδης, Ζυγκερίδης(57΄Τσούκαλος), Γεωργίου(57΄Δημολιός), Ευαγγέλου(70΄λ.τ.Γεωργίου).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Μετά το παιχνίδι οι προπονητές των δυο ομάδων δήλωσαν τα εξής:
Σωτήρης Αντωνίου(Δωτιέα): «Καταρχήν ευχαριστούμε τον Τύρναβο, ο οποίος μας έκανε την τιμή και ήρθε στην κωμόπολή μας την ημέρα που γιορτάζουμε τη Χάρη των Αγίων Αντωνίων. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο πιστεύω ότι και οι δυο προπονητές βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα, καθώς χρησιμοποιήσαμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, δείξαμε ότι έχουμε και βάθος στο δεύτερο μέρος με κάποια παιδιά τα οποία πάλεψαν πραγματικά απέναντι σε μια επαγγελματική ομάδα όπως είναι ο Τύρναβος, με τους καλούς του παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο.
Το αποτέλεσμα δεν λέει τίποτα, πιο πολύ είναι για τους παίκτες, εγώ είμαι όπως είπα πολύ ευχαριστημένος, θα συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια, χαμηλοί τόνοι, το κεφάλι κάτω και όταν θα είναι έτοιμη η ομάδα στις 22 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο πολύ ανταγωνιστικοί για να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Αγιάς και της επαρχίας γενικότερα που φέτος ήρθε πιο κοντά στην ομάδα μας».
Άγγελος Διγκόζης: «Ήταν ένα καλό φιλικό, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά που δεν είχανε στα προηγούμενα φιλικά αρκετό χρόνο συμμετοχής. Βλέπουμε τις αδυναμίες μας, βλέπουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στο γήπεδο και συνεχίζουμε».
-Σας ανησυχεί κάτι ιδιαίτερα από την εικόνα της ομάδας;
«Όχι δεν με ανησυχεί κάτι προσωπικά, γιατί βρισκόμαστε στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας, η οποία μπορώ να πω ότι είναι αρκετά δυνατή και σκληρή.
Δεν με ανησυχεί μέχρι τώρα τίποτα και απλά αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά πιστεύω ότι θα είμαστε 100 % έτοιμοι στις 29 Σεπτεμβρίου που αρχίζει το πρωτάθλημα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass