ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ενας... πολεμιστής για την άνοδο

*ΧΡ.ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ... ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ» *ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ»

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2013 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:13
 
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης
Πριν από λίγες ημέρες στήθηκε προτομή του Αχιλλέα στα Φάρσαλα και η ομάδα της πόλης που φέρει το όνομα του πολεμιστή, καλείται να δώσει πολλές... μάχες τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας, για να υλοποιήσει τους στόχους της. Οι «κιτρινόμαυροι» κουβαλάνε στις πλάτες τους μια ένδοξη ιστορία και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο ρόλος της ομάδας θα είναι πρωταγωνιστικός.
Σίγουρα το έργο θα είναι δύσκολο, όμως στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Φαρσάλων θέλουν να κάνουν βήμα-βήμα και να βρεθούν εκεί όπου αρμόζει να αγωνίζονται.
Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο παλαίμαχος παίκτης του Αχιλλέα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που ξεχωρίζει για τη σοβαρότητα, το ήθος του και πάντα είναι πιστός στρατιώτης της.
Θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο που θα... πολεμά σε κάθε παιχνίδι και θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Χαμηλών τόνων ο Τριανταφυλλόπουλος είναι υπέρ του να μιλάμε λιγότερο και το έργο της δουλειάς να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.
Ο βασικός κορμός παρέμεινε σχεδόν ο ίδιος και τα νέα παιδιά που ήρθαν είναι πρόθυμα να δουλέψουν για να βοηθήσουν κι εκείνα στην υλοποίηση των στόχων.
Το όπλο του Αχιλλέα είναι ο κόσμος και οι διοικούντες πιστεύουν ότι θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση, καθώς οι φιλοδοξίες είναι υψηλές και μόνο με την αρωγή όλων, μπορεί να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.
ΒΛΕΠΕΙ... ΨΗΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Από την πλευρά της διοίκησης ανεβάζουν τον πήχη ψηλά και σε δηλώσεις τους που έκαναν ο αντιπρόεδρος (σ.σ. ο πρόεδρος Γιάννης Μπούμπας ήταν στην κηδεία του παλαιμάχου Βασίλη Τσελεπίδη) και ο προπονητής, τόνισαν τα εξής:
Χρήστος Μπασαγιάννης (αντιπρόεδρος): «Ξεκινάμε μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά με την ίδια φιλοσοφία, να παίξουμε το γνωστό καλό ποδόσφαιρο που μας έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, το πρωτάθλημα, καθώς ο Αχιλλέας είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί. Η διοίκηση έχει κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, έχει κρατήσει το 90% του περσινού πετυχημένου υλικού, συνεχίζει με το ίδιο προπονητικό τιμ. Όσον αφορά στην προετοιμασία ξεκίνησε και συνεχίζεται μέσα σε πολύ καλούς ρυθμούς. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε τον κόσμο των Φαρσάλων δίπλα μας, έχουμε την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος και θα πάμε σταθερά, με σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε».
-Έχετε βοήθεια από χορηγούς;
«Όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι ημέρες που περνάει η χώρα μας είναι δύσκολες, η ομάδα έχει κάνει τις κατάλληλες επαφές και μπορούμε να πούμε ότι φέτος ο Αχιλλέας θα έχει αξιόλογη βοήθεια από Φαρσαλινούς και μη επιχειρηματίες, που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα».
ΕΓΚΩΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του μίλησε ο προπονητής του Αχιλλέα, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Συνεχίσουμε για τέταρτη χρονιά έχοντας κρατήσει το βασικό κορμό της ομάδας μας και αυτό είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Κάθε χρόνο τα παιδιά βγάζουν περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι τους, αφού γνωρίζει ο ένας καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου.
Παράλληλα προσπαθούμε να ενσωματώσουμε στην ομάδα μας νέους παίκτες, που αποκτήθηκαν κατά τη μεταγραφική περίοδο. Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά, θα κάνουμε δε υπομονή έτσι ώστε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο που να ευχαριστεί πρώτα εμάς και μετά τον κόσμο που θα μας παρακολουθεί. Έχουμε πολύ καλά παιδιά στην ομάδα μας, η επιλογή των μεταγραφών γίνεται πρώτα με αυτό το σκεπτικό και κατά συνέπεια θέλουμε να έχουμε «καλά αποδυτήρια», γιατί από εκεί ξεκινάνε τα πλάνα. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι τη νέα σεζόν.
Η διοίκηση για μια ακόμη χρονιά θα είναι κοντά μας, κάνοντας τη δική της σημαντική προσπάθεια σε «δύσκολους» καιρούς. Η συνέχεια και η συνέπεια αυτής της ομάδας σε οργανωτικό και αγωνιστικό κομμάτι ξεκινάει από τη διάθεση αυτών των λίγων ανθρώπων και πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους.
Εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μέσα από τη προσπάθειά του, ο καθένας να πετύχει ό,τι του αναλογεί».
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Αισιόδοξοι εμφανίζονται στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επισήμαναν τα εξής:
Αλέξανδρος Μακρής: «Ήρθα σε μια αξιόλογη ομάδα και βρήκα από την αρχή ένα πολύ καλό κλίμα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και σίγουρα ο ρόλος μας πρέπει να είναι πρωταγωνιστικός».
Γιάννης Πατσιούρας: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους συμπαίκτες μου, πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι πολύ καλή και χρειάζεται αυτό να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα όλα τα χρόνια αυτή η ομάδα έχει υψηλούς στόχους.
Ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο στον Αχιλλέα, καθώς τον στηρίζει και στα δύσκολα.
Ευελπιστώ ότι θα βοηθήσει σημαντικά, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
Πολύκαρπος Μπένος: «Κτίζουμε ξανά μια καλή ομάδα και μέσα από τη σκληρή δουλειά θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που θέλει η διοίκηση και ο κόσμος της πόλης μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέχρι το τέλος της σεζόν».
Τάκης Αντωνιάδης: «Ουσιαστικά η ομάδα ξανακτίζεται από την αρχή, κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια, η χρονιά εκτιμώ ότι θα είναι καλή, ίσως και καλύτερη από πέρυσι, ελπίζω. Με τη βοήθεια δε του κόσμου και της διοίκησης που είναι συνεχώς κοντά μας, πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες».
-Ποιες άλλες ομάδες θεωρείς ότι θα είναι φαβορί για την άνοδο;
«Εκτός από εμάς θα είναι η Δήμητρα Γιάννουλης, ευχάριστη έκπληξη βλέπω τον Παραπόταμο με τον Ηρακλή Λάρισας».
Βασίλης Τσιανάκας: «Ευελπιστώ ότι φέτος θα είναι χρονιά του Αχιλλέα, θα είναι χρονιά δική μας. Έχουμε κρατήσει το 90% του ρόστερ και ουσιαστικά εδώ και τέσσερα χρόνια τα παιδιά είμαστε τα ίδια. Έχουνε έρθει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ενώ ακολουθούν και ορισμένοι πιτσιρικάδες που έχουν τις δυνατότητες για να προσφέρουν. Δεν το συζητάμε ότι ο Αχιλλέας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και καλούμαι τον κόσμο της ομάδας να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».
-Πιστεύεις ότι το πρωτάθλημα θα είναι περισσότερο συναρπαστικό σε σχέση με πέρυσι και αν υπάρξει ομάδα-τρένο όπως ήταν ο Μαχητής Τερψιθέας:
Φέτος εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει ομάδα που να αποκτήσει μεγάλη διαφορά όπως ήταν πέρυσι η Τερψιθέα. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι μετά την 6η αγωνιστική, τρεις τέσσερις ομάδες θα ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες.
Η μία από αυτές θα είμαστε σίγουρα εμείς».
ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Κατά τη μεταγραφική περίοδο στην ομάδα των Φαρσάλων ήρθαν οι Μαργαριτόπουλος, Παπαγεωργίου, Πατσιούρας, Καψιώχας, Μακρής, Τζούλης, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν δυο παίκτες ακόμη τις επόμενες ημέρες.Έφυγαν από τον Αχιλλέα οι Άλκης και Αλέξης Νικούλης, Ζητούνης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass