ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΓΚΟΖΗ

Η κούραση ανασταλτικός παράγοντας

ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2013 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:11
  
Την βεβαιότητα ότι η ομάδα του Τυρνάβου θα είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League εξέφρασε ο Άγγελος Διγκόζης. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» επισήμανε ότι ανασταλτικός παράγοντας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η κούραση και τόνισε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά αλλά και υπομονή.
«Βρισκόμαστε στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας η οποία συνήθως (όπως το ίδιο ισχύει για την 4η και την 5η εβδομάδα) είναι η πιο δύσκολη λόγω της μεγάλης επιβάρυνσης» είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Διγκόζης και πρόσθεσε:
«Παίξαμε δύο φιλικά παιχνίδια μέσα από τα οποία είδαμε ορισμένα θετικά αλλά και αρνητικά πράγματα. Είναι φιλικά προετοιμασίας στα οποία προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες αυτά που θέλουμε και είναι λογικό άλλοτε να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο και άλλοτε όχι λόγω της μεγάλης κούρασης.
Δεν μπορούμε ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα. Οι παίκτες προσπαθούν όσο γίνεται περισσότερο και πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος μέσα από τα φιλικά παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι».
Αναφορικά με τα μεταγραφικά οι προσπάθειες των ανθρώπων του Τυρνάβου επικεντρώνονται στην απόκτηση δύο παικτών στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Εκεί ουσιαστικά παρατηρείται η μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας  και πιο συγκεκριμένα στις θέσεις του επιτελικού μέσου και του αριστερού κεντρικού.
«Θέλουμε να πάρουμε δύο παίκτες που να κάνουν τη διαφορά. Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις προσεκτικά γιατί η επιλογή που θα κάνουμε θέλουμε να έχει το μικρότερο ποσοστό λάθους» είπε επί του θέματος ο Άγγελος Διγκόζης.
Η ομάδα του Τυρνάβου θα δώσει αύριο ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά στα Τρίκαλα με την ομώνυμη ομάδα. Η αναμέτρηση αυτή θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τους «κυανέρυθρους» που θα πρέπει να ξεπεράσουν την κούραση και να παρουσιάσουν σημάδια βελτίωσης.
 
Α.Γ.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass