ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Νέο τεστ για τον Τύρναβο με τον Φιλοκτήτη

*ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΥΟ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ *ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2013 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:08
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου θα δώσει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο στάδιο της πόλης ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ομάδα της Α΄τοπικής κατηγορίας και από την οποία αποκτήθηκε ο Δημήτρης Σουλιώτης.
Ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης θα χρησιμοποιήσει λογικά δυο ενδεκάδες και αυτό που σίγουρα θέλει να δει από τους παίκτες του είναι να έχουν διάθεση και να εφαρμόσουν ό,τι καθημερινά διδάσκονται στις προπονήσεις.
Αναμφισβήτητα δεν περιμένει να... πετάνε στον αγωνιστικό χώρο καθώς υπάρχει κούραση από τη δυνατή προετοιμασία και την ζέστη.
Όμως περιμένει να παρουσιάσουν σημάδια βελτίωσης από τον αγώνα που προηγήθηκε με τον Αμπελωνιακό(1-1), σιγά-σιγά να αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση και να δένει η ομάδα, καθώς υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περυσινή σεζόν.
Εκτός απροόπτου θα αγωνισθούν και ο Σαχινίδης με τον Καραγιάννη που δεν χρησιμοποιήθηκαν στην αναμέτρηση με τον Αμπελωνιακό.
*Όσον αφορά τώρα στα μεταγραφικά θέματα, εντείνονται οι προσπάθειες για να αποκτηθούν ένα επιθετικό χαφ και ένας παίκτης που να αγωνίζεται στα άκρα.
Μέχρι την Κυριακή πιθανότατα να γίνει η μια τουλάχιστον από τις δυο μεταγραφές, καθώς υπήρξαν επαφές με παίκτες που ενδιαφέρονται να έρθουν στον Τύρναβο, αλλά μέχρι χθες το βράδυ δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη.
*Επόμενο φιλικό για τον Τύρναβο μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Φιλοκτήτη, θα είναι το ερχόμενο Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα στα Τρίκαλα με την ομώνυμη ομάδα.
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Την ερχόμενη Τρίτη 27 Αυγούστου στην Αθήνα θα συνεδριάσει το δ.σ.της Football League, όπου θα αποφασίσει το αν θα γίνουν ένας ή δυο όμιλοι και εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.
Το πρωτάθλημα μάλλον θα ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου, χωρίς όμως να αποκλείεται να αρχίσει και μια εβδομάδα νωρίτερα, κάτι που θα γίνει γνωστό την ερχόμενη Τρίτη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass