ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ (1-1)

Καλός ο Τύρναβος στο πρώτο και ο Αμπελωνιακός στο δεύτερο…

*ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΕ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΩΝ ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗ (2΄) ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ (71΄)-ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΟΥΡΤΑΔΟ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2013 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:07
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, Αμπελωνιακός και Τύρναβος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε μια φιλική αναμέτρηση που παρακολούθησαν 400 περίπου φίλαθλοι.
Και οι δυο που είχαν στο ενεργετικό τους από ένα ημίχρονο, έδειξαν ότι βρίσκονται μεν σε καλό δρόμο αλλά παράλληλα και ότι χρειάζεται να δουλέψουν ακόμη πολύ σκληρά, προκειμένου να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να παρουσιαστούν έτοιμοι στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.
Για την ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό (προηγήθηκε η ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στον Ρήγα Φεραίο) και για μια ακόμη φορά οι παίκτες έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα με τη μαχητικότητα, τις φιλότιμες προσπάθειές τους και το πάθος που επέδειξαν, απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.
Από την άλλη πλευρά το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου στο πρώτο φιλικό τεστ μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στη Σαμαρίνα και παρά την κούραση έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, όπως επισήμανε και ο τεχνικός του Άγγελος Διγκόζης που εντόπισε όμως στην επανάληψη κάποια προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, τονίζοντας ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.
Γενικά το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια ποιοτικά επίπεδα και αυτό ήταν απολύτως φυσιολογικό καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων εκτός από την κούραση είχαν αντίπαλο και τη ζέστη, που σαφώς τη συγκεκριμένη περίοδο επηρεάζει στην απόδοσή τους.
Όσον αφορά στον Ουρτάδο φαίνεται να μην προχωράει το θέμα της μεταγραφής του, αλλά κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη διότι σήμερα θα αποφασίσει οριστικά ο τεχνικός του Τυρνάβου για τον αν θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΕΚΑ ΜΕΤΡΑ...
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με δύο πέναλτι. Συγκεκριμένα, μόλις στο 2΄ ο Κώστας Κουρτεσιώτης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Βαγγελή από τον Κούρο ενώ στο 71΄ ο Γιάννης Κόκκινος με τον ίδιο τρόπο νίκησε τον Πρίφτη από την άσπρη βούλα, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον Σιάτρα.
Ο Αμπελωνιακός είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Κόκκινο (16΄), Μούργκα (36΄) ενώ ο Τύρναβος έχασε ευκαιρία με τον Σουλιώτη (47΄).
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Μια καλή προπόνηση έκανε και ο λαρισαίος ρέφερι Θανάσης Τζήλος που είχε βοηθούς τους Ηλία Νατσιούλα και Αχιλλέα Νίκζα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Γκαμπέτας): Παπαδόπουλος Μ., Πασχαλίδης, Βασιλειάδης, Κομισόπουλος, Πολύζος, Μπίκος, Κόκκινος, Κούρο, Κωτούλας, Αλεξανδρής, Αλεξόπουλος. Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος Β., Μούργκας, Χατζούλης, Τασούλης, Αλεξόπουλος Α., Καρανίκας, Βούκιας.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Άγγελος Διγκόζης): α΄μέρος Καραναστάσης (30’ Ντάλλας), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Βαγγελή, Νταντίδης, Ουρτάδο, Ευαγγέλου, Γεωργίου, Ζυγκερίδης.
Β΄μέρος: Ντάλλας (60΄ Πρίφτης, Καραγιάννης Ηλ., Σουλιώτης, Σιάτρας, Πούτας, Αντωνόπουλος, Τσούκαλος, Μάγγος, Δημολιός, Ροντρίγκο Μπάρος και δύο υπό δοκιμήν παίκτες.
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Αμπελωνιακού τίμησε τον Τύρναβο για την άνοδό του στη Football League, με τον δήμαρχο Τυρνάβου Νίκο Μαλάκο να κάνει την απονομή στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο των «κυανέρυθρων» Βασίλη Μπρέζα, παρουσία του αντιδημάρχου Βασίλη Νταβαρούκα και του αντιπροέδρου των γηπεδούχων Νίκου Αγριόδημου.
Ο κ.Μαλάκος εξήρε και τις δύο ομάδες του δήμου για την άνοδο στην Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία αντίστοιχα, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μπρέζας αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις των δύο σωματείων, ευχόμενος πάντα νίκες στον Αμπελωνιακό.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟΙ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ (Αμπελωνιακός): «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράστασή του καθώς επίσης και τον Τύρναβο που αποδέχθηκε την πρόσκληση να αγωνιστεί στα εγκαίνια του γηπέδου μας που άλλαξε όψη μετά τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν.
Τώρα σχετικά με το παιχνίδι, στο α΄ μέρος ο Τύρναβος σαφώς πιο έμπειρος είχε την κατοχή μιας και είναι φανερό πως εμείς «πονάμε» στη γραμμή κρούσης πέρα του Κόκκινου και Αλεξανδρή δεν υπάρχει κάποιος να κρατήσει μπάλα.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είμαι δυσαρεστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αν αναλογιστεί κανείς πως τα περισσότερα παιδιά προέρχονται από ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος, ήδη έχουν βελτιωθεί αλλά δεν μένουμε εκεί.
Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μειώνω την αξία της ομάδας του Τυρνάβου η οποία είναι κουρασμένη από την προετοιμασία.
Συγχαρητήρια στα παιδιά, είδα κάποια πράγματα τα οποία και θα πρέπει να βελτιώσουμε και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας.
Όσο για τον Τύρναβο διαθέτει καλό υλικό, μια σταθερή διοίκηση, έναν καλό προπονητή και του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει τους στόχους του.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και σε εσάς τους ανθρώπους των ΜΜΕ για τη στήριξη στον Αμπελωνιακό».
ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ (Τύρναβος): «Παρά την κούραση από την επίπονη προετοιμασία, μπορώ να πω πως ειδικά στο α΄ μέρος είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών καθώς βγήκαν ορισμένα πράγματα από αυτά που δουλεύουμε αλλά σίγουρα μας περιμένει ακόμη δουλειά. Σε αντίθεση με την επανάληψη όπου είχαμε κάποια προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, οι μικροί αποτελούν το μέλλον του συλλόγου, θα πρέπει να δουλέψουμε με αυτά τα παιδιά και θα πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία αν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας και εκτιμώ πως στην έναρξη του πρωταθλήματος όπου ακόμα είναι άγνωστη η ημερομηνία, αν και ακούγεται για τέλη Σεπτεμβρίου, θα είμαστε έτοιμοι.
Μεταγραφικά κοιτάζουμε δύο περιπτώσεις έμπειρων παικτών, ένας που θα αγωνίζεται στα αριστερά και ένας επιθετικός χαφ.
Όσο για τον Ουρτάδο που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες, σχηματίστηκε η εικόνα και θα αποφασίσω μέχρι αύριο...».
ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ
Ο Τύρναβος το επόμενο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει είναι την Τετάρτη 21 Αυγούστου με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας (18:00) εντός έδρας, ενώ ο Αμπελωνιακός την ίδια ημέρα και ώρα θα αγωνισθεί στη Γιάννουλη με την Δήμητρα.
Οι «Πράσινοι» του Αμπελώνα έχουν κλείσει δυο ακόμη φιλικά στις 1 και 8 Σεπτεμβρίου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα.
Η ΤΥΧΕΡΗ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ
Παράλληλα με το φιλικό έγινε και λαχειοφόρος από την διοίκηση του Αμπελωνιακού, όπου τυχερή αναδείχθηκε η δεσποινίδα Μπιζιώτα η οποία ήταν ντυμένη με τη φανέλα της ομάδας. Το δώρο που κέρδισε ήταν ένα iPad.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass