ΟΙ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ» ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (18.00) ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Πρώτο αγωνιστικό τεστ για Τύρναβο

Αγγ. Διγκόζης: «Θα τσεκάρουμε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι παίκτες» Γιάνν. Γκαμπέτας: «Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή που προσφέρεται και για τους φιλάθλους»

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2013 20:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:06
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη αγωνιστική παρουσία του Τυρνάβου μετά από δύο περίπου εβδομάδες προετοιμασίας άρχισε. Οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 18.00 στο γήπεδο Αμπελώνα σε φιλική αναμέτρηση τον τοπικό Αμπελωνιακό σ’ ένα παιχνίδι που πέραν από αμιγώς αγωνιστικό μέρος θα αποτελέσει γιορτή για την ποδοσφαιρική οικογένεια του δήμου Τυρνάβου.
Για τον τεχνικό Άγγελο Διγκόζη ο αγώνας παρουσιάζει δύο ιδιαιτερότητες. Αφενός θα τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του και αφετέρου θα βγάλει τα τελικά συμπεράσματα για τον υπό δοκιμή επιτελικό μέσο Άλεξ Ουρτάδο που παίρνει μέρος στο πρόγραμμα της προετοιμασίας τις τελευταίες ημέρες.
«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο περιμένουμε να δούμε κάποια στοιχεία τα οποία όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε στους παίκτες μας. Φυσικά δεν περιμένουμε η ομάδα να παρουσιάσει στο απόλυτο αυτό που θέλουμε αλλά θα τσεκάρουμε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι παίκτες. Από τα δέκα για παράδειγμα πράγματα που περιμένουμε να δούμε ας βγουν τα 4-5 αν και στις προπονήσεις η εικόνα είναι ικανοποιητική σε ό,τι αφορά στα στοιχεία εκείνα που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα» επισήμανε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Τυρνάβου και πρόσθεσε:
«Γενικά τόσο από το αυριανό (σ.σ. σημερινό) φιλικό όσο και από αυτά που θα ακολουθήσουν περιμένουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τους παίκτες και όποιοι δείξουν ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα-αν και είναι ακόμη νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο-θα έχουν προτεραιότητα στο να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας».
Αναφερόμενος στην περίπτωση του Άλεξ Ουρτάδο από τη Βενεζουέλα ο οποίος προπονείται το τελευταίο διάστημα με τους «κυανέρυθρους» ο Άγγελος Διγκόζης είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα δούμε και θα αποφασίσουμε για το τι μέλλει γενέσθαι. Είναι σίγουρα άδικο ένας παίκτης να κρίνεται σε πέντε προπονήσεις και ένα φιλικό παιχνίδι αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε αφού η ελληνική αγορά δεν μας παρέχει τους παίκτες που θέλουμε. Έχει δείξει ορισμένα θετικά στοιχεία ωστόσο τίποτα δεν μπορούμε να πούμε ακόμα».
-Σε περίπτωση που το θέμα Ουρτάδο δεν έχει ευτυχή κατάληξη, τι θα κάνετε;
«Υπάρχουν 2-3 ακόμα περιπτώσεις παικτών που μας απασχολούν και θα τις εξετάσουμε. Αν και περάσαμε τα μέσα Αυγούστου μπορώ να πω ότι είναι ακόμα νωρίς και δεν πρέπει να βιαστούμε στις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Η επιλογή που θα κάνουμε θέλουμε να έχει το μικρότερο ποσοστό λάθους».
ΓΙΑΝΝ. ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Αμπελωνιακού Γιάννης Γκαμπέτας θα δει σήμερα την ομάδα του μετά το πρώτο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο απέναντι σ’ έναν σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο. Ο ίδιος μιλώντας για το παιχνίδι επισήμανε:
«Είναι ένα δυνατό τεστ για μας. Θα δούμε σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι παίκτες μας και παράλληλα θα μας δοθεί η δυνατότητα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Σίγουρα το παιχνίδι αυτό προσφέρεται και για τους φιλάθλους. Είναι ένα παιχνίδι γιορτή με το οποίο θα εγκαινιάσουμε τον νέο χλοοτάπητα. Θέλουμε τον κόσμο να δει την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας και να μας στηρίξει όπως πάντα».
ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ
ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Η σημερινή φιλική αναμέτρηση στον Αμπελώνα θα έχει και επίσημο χαρακτήρα καθώς οι γηπεδούχοι θα απονείμουν στη διοίκηση του Τυρνάβου τιμητική πλακέτα για την άνοδο στην Football League, ένδειξη του πολύ καλού κλίματος και των σχέσεων των δύο γειτονικών ομάδων του δήμου Τυρνάβου.
Από τη διοίκηση του Αμπελωνιακού ανακοινώθηκε ότι στο παιχνίδι θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ και παράλληλα θα γίνει λαχειοφόρος με δώρο ένα iPad. Επίσης η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον φίλαθλο-χορηγό Δημήτρη Κάγια για την οικονομική ενίσχυση και παροχή υλικού στην ομάδα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass