ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ικανοποίηση στον Τύρναβο

* Αγγ. Διγκόζης: «Το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι υπομονή μέχρι να αφομοιώσουν οι ποδοσφαιριστές τα στοιχεία που θέλουμε»

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2013 20:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:01
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ανεβαίνουν σταδιακά οι ρυθμοί στη Σαμαρίνα όπου η ομάδα του Τυρνάβου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ήδη έχουν συμπληρωθεί έξι μέρες προπονήσεων και η πρώτη εικόνα είναι θετική για τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» Άγγελο Διγκόζη ο οποίος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, την όρεξη για δουλειά και τον υψηλό δείκτη δεκτικότητας.
Από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στη Σαμαρίνα και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο επιθετικός Χρήστος Καραγιάννης ο οποίος γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Τυρνάβου και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.
«Τα πράγματα είναι αρκετά καλά, βαδίζουμε σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν μεγάλη όρεξη και διάθεση για δουλειά. Το μόνο που χρειάζεται αυτό το διάστημα είναι υπομονή μέχρι να αφομοιώσουν οι ποδοσφαιριστές τα στοιχεία που θέλουμε και να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που ζητάμε» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Διγκόζης και πρόσθεσε:
«Μπορώ να πω ότι ο δείκτης δεκτικότητας των παικτών μας είναι πολύ υψηλός κι αυτό μας γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία για την περαιτέρω πορεία της προετοιμασίας. Πιστεύω ότι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια και θα δημιουργήσουμε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και το μόνο που τους συνιστώ κάθε μέρα είναι να έχουν υπομονή, όρεξη και διάθεση.
Είναι εξίσου ευχάριστο και το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού πλην της κούρασης που είναι κάτι φυσιολογικό.
Οπωσδήποτε κανένας παίκτης δεν είναι 100% στο επίπεδο που θέλουμε και προσπαθούμε είτε με ειδικά προγράμματα υπό την επίβλεψη του κ. Μαντζιώκα ή σε ομαδικό επίπεδο να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε.
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Ο τεχνικός του Τυρνάβου μίλησε και για τα μεταγραφικά τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο ωστόσο αν δούμε ότι χρειαζόμαστε κάτι οπωσδήποτε θα κάνουμε τις απαιτούμενες κινήσεις. Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε ακόμα 2-3 προσθήκες. Ήδη περιμένουμε κάποιους παίκτες από το εξωτερικό - ίσως να έρθουν και αύριο (σ.σ. σήμερα) για να τους δούμε. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με καλό βιογραφικό που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα».
ΟΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΡΟΣ
Χθες το μεσημέρι αφίχθη στη Σαμαρίνα και ο Χρήστος Καραγιάννης ο οποίος είχε την πρώτη επαφή-γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Τυρνάβου ενώ το απόγευμα πήρε κανονικά μέρος στην προγραμματισμένη προπόνηση.
Σε ό,τι αφορά στον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο ντος Σάντος Μπάρος πήρε μέρος κανονικά στη χθεσινή προπόνηση και μπαίνει κι αυτός σιγά-σιγά στους ρυθμούς που θέλει το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.
Τέλος γίνονται προσπάθειες για κάποιο φιλικό παιχνίδι εντός των ημερών στο οποίο ο Άγγελος Διγκόζης θα έχει την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα σε πρώτη φάση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass