ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ

Η Αστραπή πάει για... νέες πολιτείες;

* ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2013 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:59
Του Κ. Γκιάστα
Ποδοσφαιρικά παίζει στη Νέα Πολιτεία. Αλληγορικά όμως, αυτό δεν της φτάνει αφού πραγματικά θέλει να πάει σε άλλες... πολιτείες ή μάλλον κατηγορίες. Η Αστραπή Νέας Πολιτείας δείχνει πως έχει τη διάθεση αλλά και τις ικανότητες να μην παραμείνει απλά στην Α1 ΕΠΣΛ - στην οποία ανέβηκε φέτος από τη Β’- αλλά ψάχνει το εισιτήριο ανόδου στη μεγαλύτερη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.
Διοικητικά έχει την ευτυχία να διαθέτει στο «τιμόνι» έναν άνθρωπο που είναι φρέσκος και ορεξάτος για δουλειά τον Καρδιτσιώτη (από την Πασχαλίτσα) Χρήστο Σκάρλο. Τεχνικά βρίσκονται εκεί από πέρυσι ως δίδυμο ο Γιάννης Τσακμακίδης και ο Γιώργος Καφφές. Αγωνιστικά αποκτήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές όπως οι: Αποστόλου, Χασιώτης, Τσιουτσιούμης, Σόκλας, Χαβίλας ενώ κλεισμένος είναι και ο Παναγιώτης Φουσίκας με τον οποίο απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Όλα λοιπόν συντελούν στο ότι η Αστραπή το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα περάσει απαρατήρητη από την κατηγορία.
Η «Ε» επισκέφτηκε μια από τις πρώτες προπονήσεις της ομάδας και συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές της φετινής προσπάθειες καταγράφοντας όσα δήλωσαν για τη σεζόν που θα αρχίσει σε λίγο διάστημα.
ΕΝΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ
Αρχικά μας μίλησαν οι δύο προπονητές που έχουν «κερδίσει» με τη συμπεριφορά τους όλους τους παίκτες. Γιάννης Τσακμακίδης και Γιώργος Καφφές κάνουν πολύ καλή δουλειά και αυτό φάνηκε και πέρυσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ
* Πάει για Νέες πολιτείες η Αστραπή φέτος;
- Το τι θα γίνει θα το ξέρουμε στο τέλος. Πριν το παιχνίδι δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα. Έτσι δεν λέμε στο ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την περσινή μας δουλειά. Να βελτιωθούμε από πέρυσι ακόμα περισσότερο.
Στόχος μας είναι να χαρούν το ποδόσφαιρο τα παιδιά που θα παίξουν, μετά οι άνθρωποι της διοίκησης και φυσικά ο κόσμος που θα μας δει.
* Ενισχυθήκατε αρκετά και με καλά ονόματα
- Το ότι η ομάδα ενισχύθηκε αυτό φαίνεται. Είναι αλήθεια. Ήθελαν οι άνθρωποι της διοίκησης και το συζητούσαμε να γίνουν κάποιες κινήσεις. Τις κάναμε αλλά αυτό δεν δείχνει τίποτα. Μέσα στη χρονιά και από τα παιχνίδια θα δούμε.
Όσον αφορά στη στήριξη της περιοχής μας είπε: «Μας ακολουθεί η συνοικία. Αυτό είναι το καλύτερο. Πρόκειται για μια δυνατή συνοικία και με κόσμο και έχει ενεργοποιηθεί. Αυτό μας δίνει δύναμη» ενώ τέλος για το επίπεδο των πρωταθλημάτων τόνισε: «Το επίπεδο στα εθνικά πρωταθλήματα πέφτει γιατί υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα. Βλέπω πως τα τοπικά δυναμώνουν και γυρνάμε πολλά χρόνια πριν. Αυτό είναι καλό και για το τοπικό πρωτάθλημα αλλά και για τους νεαρούς παίκτες που θα έχουν δίπλα τους έμπειρους παίκτες που θα τους βοηθήσουν».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass