ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ «ΜΠΑΡΤΣΑ» ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ

ΚΑΛΟΧΩΡΙ: Θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται…

* ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ: «ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ»

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2013 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:56
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης
Με φόντο την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που γιορτάζει σήμερα και με ένα δροσερό αεράκι από τον Κίσσαβο, η Αναγέννηση Καλοχωρίου συνέχισε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Αποστόλη Έξαρχου.
Μέσα σε ιδανικές συνθήκες για δουλειά και σε αγωνιστικό χώρο χαλί, η «Μπάρτσα» του θεσσαλικού κάμπου ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά πριν από λίγες ημέρες, με στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα της Α’τοπικής κατηγορίας.
Κατά πόσο θεωρείται αυτό φικτό θα φανεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου το Καλοχώρι θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας και να έχει μια σταθερή πορεία σε όλη τη διάρκεια.
Αυτό που πάντως είδαμε είναι ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των παικτών, που οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ αγκάλιασαν αμέσως τους νεομεταγραφέντες, που νιώθουν ότι το περιβάλλον είναι πολύ οικείο γι’αυτούς.
Γενικά επικρατεί αισιοδοξία στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Καλοχωρίου, που έχει ασφαλώς περισσότερες εμπειρίες και όλοι στην ομάδα ευελπιστούν ότι μπορούν να υλοποιηθούν οι στόχοι.
ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ…ΠΗΧΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Τον πήχη ψηλότερα ανεβάζουν τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής της ομάδας, οι οποίοι λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή απογευματινή προπόνηση, τόνισαν τα εξής:
Αποστόλης Έξαρχος (προπονητής): «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, πάνω από όλα υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ευελπιστώ η χρονιά αυτή για την Αναγέννηση να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη χρονιά και όχι απλώς καλή. Πέρυσι είχαμε την απειρία της κατηγορίας, όμως κερδίσαμε εμπειρίες και πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, όπως ανέφερα. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».
Γιάννης Έξαρχος (πρόεδρος): «Και από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Πλέον δουλεύουμε σε άλλα στάνταρ, έχουμε εμπειρία ενός χρόνου στη συγκεκριμένη κατηγορία, έχουμε ανεβάσει επίπεδο σε πολλά πράγματα, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η ομάδα μου θα πάει πολύ καλά μετά τις προσθήκες που έχουμε κάνει. Αποκτήσαμε έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν το πρωτάθλημα πολύ καλά και πάνω από όλα είναι πολύ καλά παιδιά, γι’αυτό και εντάχθηκαν στην οικογένεια του Καλοχωρίου. Επιστρέφουν κάποιοι που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και άλλοι που ήταν στρατευμένοι.
Ελπίζω σε μεγάλα πράγματα, όμως πρέπει να είμαστε και προσγειωμένοι διότι τίποτα δεν έρχεται χωρίς θυσίες και μόνο με τα λόγια».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Στις δηλώσεις του πέντε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, επισήμαναν τα εξής:
Θοδωρής Έξαρχος: «Στόχος της ομάδας είναι μια καλή πορεία, να σωθούμε πρώτα και μετά θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε μέσα στην πρώτη πεντάδα και παράλληλα να έχουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο.
Έμεινε ο βασικός κορμός από πέρυσι και με τις μεταγραφές που έγιναν, θεωρώ ότι μπορούμε μα πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά να είμαστε και προσγειωμένοι».
Σάκης Σαΐτης: «Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και αυτό οφείλουμε να το διατηρήσουμε μέχρι το τέλος. Οι νεομεταγραφέντες είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ καλοί παίκτες. Για τη νέα σεζόν εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι. Όσον αφορά στον κόσμο το μήνυμα που στέλνω είναι να έρχεται σε όλους τους αγώνες και εμείς δεν θα τον απογοητεύσουμε».
Μιχάλης Σαμπάνης: «Το υλικό παραμένει ως έχει καλό και φυσικά με τις προσθήκες που έγιναν είμαστε ακόμη πιο δυνατοί γι’ αυτό το πρωτάθλημα. Δεν είναι αυτοσκοπός να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, όμως με την ομάδα που έχουμε και με τη δουλειά, δεν θα πούμε όχι κιόλας. Σίγουρα αισιοδοξούμε ότι θα βρεθούμε στην πρώτη πεντάδα με τα νέα παιδιά γεμάτα όρεξη, καθώς οι ηλικίες είναι πολύ κοντά. Άλλωστε και ο μέσος όρος έχει κατέβει σε σχέση με πέρυσι και τα παιδιά που ήρθαν μπορούν να βοηθήσουν. Πιστεύω ότι θα πάει καλά η ομάδα».
Βασίλης Μάρκου: «Θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και από κει και πέρα, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς πάνω από όλα και να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι από το θέαμα».
Σάκης Λιούσκας: «Καταρχάς εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους μας, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, διότι αυτό είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο.
Ήρθα σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αναμφισβήτητα φέτος στοχεύουμε σε κάτι παραπάνω, με το περυσινό ρόστερ και με τους παίκτες που ήρθαν, θα κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, με την προϋπόθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο πάνω από όλα. Ό,τι καλύτερο έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτο».
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ
Τα χρώματα της «Μπάρτσα» στα ανακαινισμένα αποδυτήρια δείχνουν ότι η ομάδα πλέον λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και ασφαλώς υπάρχει καλύτερη οργάνωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Η διοίκηση φρόντισε για την αγορά παλμογράφων, εμποδίων και οργάνων γυμναστικής γενικότερα, που διευκολύνουν το έργο του προπονητή.
ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Πέντε είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα του Καλοχωρίου και αναφερόμαστε στους Σάκη Λιούσκα (Δήμητρα Γιάννουλης), Δημήτρη Καραίσκο (Λαρισαϊκό), Κώστα Μούμο (Όλυμπος Λάρισας), Γιάννη Σπυρόπουλου (Απόλλων Λάρισας) και Βασίλη Παπακωνσταντίνου ο οποίος αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων, είναι αμυντικός, ενώ θα έχει διπλό ρόλο καθώς είναι και γυμναστής της ομάδας.
Από την Αναγέννηση αποχώρησαν οι: Παναγιώτης Φουσίκας, Μάρκος Κωτούλας (πήγε στον Αμπελωνιακό)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass