ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΝΤΑΝΙΔΗ, ΠΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑ

Tριπλό μεταγραφικό... χτύπημα για τον Τύρναβο

* ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2013 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:55
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τρεις ακόμη σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε χθες ο Τύρναβος, ο οποίος ενισχύεται σε όλες τις θέσεις και πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές για τον τεχνικό ηγέτη, Άγγελο Διγκόζη.
Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο 23χρονος ομογενής Γκέρμαν Ντατίδης (αμυντικό χαφ), ο... γκολκίπερ Δημήτρης Πρίφτης(γενν. Στις 27/5/1991) και ο... αριστεροπόδαρος αμυντικός Αντώνης Πούτας(γενν. Στις 18/9/1986).
Ο πρώτος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή το 2009, στη συνέχεια έπαιξε στην Επανομή και πέρυσι στα Γιαννιτσά, ο δεύτερος από τους Νέους της ΑΕΛ προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και παραχωρήθηκε δανεικός στη συνέχεια στην Α.Ε.Πάφου και ο τρίτος από την Ελασσόνα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, στον Ιωνικό και στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Συνολικά με τους τρεις προαναφερόμενους οι μεταγραφές που έγιναν έως τώρα συνολικά είναι 15 και όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, τον τεχνικό Άγγελο Διγκόζη με τους συνεργάτες του περιμένει πολλή δουλειά, διότι χρειάζεται να «κτίσουν» ουσιαστικά μια καινούργια ομάδα πάνω σε γερές βάσεις και η οποία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αποκτήσει τη συνοχή της, τόσο και τα αποτελέσματα θα είναι ευεργετικά για το σωματείο.
* Σήμερα ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και από αύριο το πρωί οι παίκτες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στο βουνό και στη μαγευτική Σαμαρίνα, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο μέχρι τις 14 Αυγούστου.
Το σίγουρο είναι ότι ο Διγκόζης θα ανεβάσει... στροφές, αλλά οι παίκτες από την πρώτη ημέρα έδειξαν μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά, καθώς οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες τόσο στο πρωτάθλημα της Football League, όσο και στο κύπελλο ελλάδος, που κι εκεί θέλει την διάκριση.
* Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Τύρναβος, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον απροσδόκητο χαμό του Νίκου Σαλευρή στην ομάδα της Καλλιθέας και στην οικογένειά του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass