ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μια Κοιλάδα που δεν βλέπει... βουνό την άνοδο

* ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2013 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:53
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης
Το ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στα γκρίζα σύννεφα έδινε μια ξεχωριστή εικόνα στην περιοχή, ενώ και το όμορφο τοπίο γύρω από το γήπεδο της Κοιλάδας, θα ενέπνεαν πιστεύουμε έναν ζωγράφο για να φτιάξει πίνακα που είμαστε σίγουροι ότι θα τον πουλούσε μέσα σε λίγα λεπτά.
Εμείς φυσικά απολαύσαμε έστω για λίγο τη μοναδική αυτή ηρεμία της περιοχής και είδαμε την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού με νέα παιδιά να προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία..
Μια Κοιλάδα που δεν βλέπει... βουνό την άνοδο, διότι οι παίκτες, ο προπονητής και οι παράγοντες της ομάδας πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα, διότι τους ενώνει η ομάδα και παίζουν αποκλειστικά για τη φανέλα και το γόητρο.
Η οικονομική κρίση είναι ορατή παντού, όμως στην Κοιλάδα είναι αισιόδοξοι και θα το παλέψουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, διότι στο ποδόσφαιρο και στη ζωή πρέπει να μάχεσαι, καθώς πάντα πρέπει να υπάρχει ελπίδα και να μην αφήνουμε να κυριεύσει στον καθένα μας η απογοήτευση.
*Λίγα λόγια και ξεκάθαρα στις δηλώσεις, τις οποίες και παραθέτουμε:
 Γιάννης Παπαναστασίου (προπονητής): «Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με φιλοδοξίες, καθώς η ομάδα ενισχύθηκε αρκετά καλά με παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας. Ελπίζουμε να κάνουμε φέτος μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΛ και γιατί όχι να μην πετύχουμε άνοδο, στη Β’ κατηγορία. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία και επιτυχίες σε όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα».
Χρήστος Παπαϊωάννου (ποδοσφαιριστής): «Ελπίζουμε φέτος η ομάδα με τις προσθήκες των νέων παικτών να δέσει καλά και να μπορέσουμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία. Δεν το κρύβουμε βέβαια ότι στόχος μας είναι να ανέβουμε κατηγορία, επιδιώκουμε τον πρωταθλητισμό, αλλά θα δούμε αυτό κατά πόσο είναι εφικτό. Με την καθημερινή μας δουλειά και παρουσία στις προπονήσεις, θα έχουμε πολλές ελπίδες, ενώ και η παρουσία του κόουτς θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Ο κ. Παπαναστασίου είναι έμπειρος τεχνικός, ξέρει πολλά από αυτή την κατηγορία και ελπίζουμε να βοηθήσει και τα νέα παιδιά, αλλά και τους παλιούς παίκτες, για να κάνουμε μια καλή ομάδα».
Σταύρος Σαρούδης (παράγοντας): «Θα ήθελα να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία του νομού και υγεία πάνω από όλα στους ποδοσφαιριστές. Εμείς ξεκινήσαμε σχετικά νωρίς την προετοιμασία, διότι θέλουμε με τον προπονητή μας Γιάννη Παπαναστασίου, να δέσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ομάδα. Δεν το κρύβουμε ότι θέλουμε να ανέβουμε στη Β’ ΕΠΣΛ, αλλά με τα λόγια δεν υλοποιούνται οι στόχοι. Χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή και βοήθεια από όλους στο χωριό, για να πανηγυρίσουμε την άνοιξη άνοδο στη Β’ κατηγορία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass