Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ

Βλέπει ψηλά, δουλεύοντας σκληρά

* ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2013 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:51
Ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν η Δήμητρα Γιάννουλης, με την τέλεση προηγουμένως στο γήπεδό της του καθιερωμένου αγιασμού παιχτών, προπονητών και διοίκησης.
Στην πρώτη συνάντηση της ομάδας έδωσαν το «παρών» και φίλοι του σωματείου, στηρίζοντας τη νέα προσπάθεια, που σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων, στοχεύει ψηλά.
Η κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας καθώς και δευτεραθλήτρια της μεγάλης τοπικής κατηγορίας κατά την περσινή περίοδο, ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών για φέτος, ξεκινώντας σχετικά νωρίς τον σχεδιασμό και προγραμματίζοντας με μεθοδικότητα τις κινήσεις γύρω από το χτίσιμο της ομάδας.
Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν το καλοκαίρι (Τρούκης, Μπαρούτας Θ., Τασιός, Νεστορίδης, Δαλακώνης, Σαΐτης, Λιούσκας, Βαΐτσης, Μπαμπάλης, Σαπάκος) εξίσου ωστόσο όμως μεγάλος είναι και ο αριθμός αυτών που ήλθαν (Γκικούδης, Κοταρέλλας, Μακανίκας, Γεωργούλας, Κωστόπουλος, Παναγιωτίδης, Μπαλωμένος, Χατζημπύρος, Σουφχάρας, Τέγος, Γκαλγκανόπουλος, Σπανός, Ζάρας).
Οι δηλώσεις τόσο του προέδρου του σωματείου Ηλία Κουλουψούζη καθώς και των υπολοίπων μελών της διοίκησης ήταν απλές όσον αφορά στο περιεχόμενο, περιέκλειαν όμως ουσία, εκπέμποντας παράλληλα μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας για κάτι πιο καλό και πιο μεγάλο.
Να πιστέψουν στην προσπάθεια και να αγωνισθούν για την τιμή και την ιστορία της ομάδας ευχήθηκε ο ιερέας της κοινότητας πατέρας Ιωάννης Κατρανίδης, προτρέποντας τους παίχτες να εργαστούν σκληρά και αποδοτικά.
Ο εκ των προπονητών της ομάδας Βασίλης Μπακογιάννης επεσήμανε ότι οι προσδοκίες της νέας περιόδου είναι ψηλές, στηριζόμενες στην περσινή πετυχημένη πορεία. Πλαισιώσαμε είπε το ρόστερ των παιχτών με πολλές αλλαγές κυρίως σε νέα παιδιά, προσανατολίζοντας το χτίσιμο της ομάδας σε ρόλο πρωταγωνιστικό.
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, από τους πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς οι Δημήτρης Φατούρας και Στέλιος Πατσιωτός δήλωσαν πως πρέπει όλοι να έχουν ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα και με σκληρή δουλειά να προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τους στόχους που θέτουν διοίκηση και προπονητές και που αποτελούν και δικούς τους στόχους. Καλωσόρισαν τα καινούργια αποκτήματα, ευχόμενοι πολύ γρήγορα να προσαρμοστούν στην ομάδα, προσφέροντας ό,τι το καλύτερο.
Από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα ο Χρήστος Γκικούδης ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος που έρχεται σε ένα νοικοκυρεμένο και οργανωμένο σωματείο, το οποίο από την πλευρά του θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο καλύτερα μπορεί.
Από το «νέο αίμα» της ομάδας, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Γιάννης Γκαλγκανόπουλος τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και τα άλλα νέα παιδιά της ομάδας έχουν όρεξη και διάθεση να προσφέρουν, πιστεύοντας στις δυνατότητές τους, τις οποίες θέλουν με την κατεύθυνση των προπονητών και τη συνεργασία των συμπαιχτών τους, να τις αναδείξουν.
Μετά τις πρώτες ασκήσεις για ξεμούδιασμα και κάποιες κινήσεις επαναγνωριμίας με την μπάλα, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και χάρηκαν σε ολιγόωρο οικογενειακό δίτερμα, μπαίνοντας ουσιαστικά από χθες σε πιο εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass