Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΤΡΙΕΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Από τα… παράλια στον Τύρναβο

*«ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ» ΤΟΝΙΣΕ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2013 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:49
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Μετά τον Κώστα Κουρτεσιώτη ο Τύρναβος 2005 έριξε…δίχτυα, χθες, στα παράλια του νομού Λάρισας και…ψάρεψε έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, τον Δημήτρη Σουλιώτη, που αγωνιζόταν στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.
Γεννημένος στις 23/7/1995 ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Θοδωρή Βουτυρίτσα και μεταγράφηκε στην ομάδα της Μελιβοίας, όπου αγωνιζόταν τα δυο τελευταία χρόνια.
Χθες έκανε το σημαντικότερο έως τώρα βήμα στην καριέρα του, καθώς υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Τύρναβος και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας.
Σε δηλώσεις του που έκανε στην «Ε» λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, επισήμανε τα εξής: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Τυρνάβου και ιδιαίτερα τον κ.Μπρέζα και τον προπονητή κ. Διγκόζη, για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνουν, να αναδείξω το ταλέντο μου. Αποτελεί πρόκληση και μεγάλη τιμή για μένα το ότι θα αγωνισθώ με την φανέλα του Τυρνάβου σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιώσω τους ανθρώπους που πιστεύουν στην ποδοσφαιρική μου αξία. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και αυτούς τους ανθρώπους που με βοήθησαν για να φτάσω μέχρι αυτό το σημείο και αναφέρομαι στη διοίκηση του Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Ειδικότερα δε στον πρόεδρο Αντώνη Δημηνίκο, στον γενικό αρχηγό Αποστόλη Τόλιο και στον φροντιστή Βασίλη Πενίκη που ήταν συνεχώς δίπλα μου. Επίσης, ευχαριστώ και τους προπονητές μου, τον Θοδωρή Βουτυρίτσα, τον ενωσιακό προπονητή Τάσο Μπεριτζά και τον Μιλτιάδη Ζιάκα. Και οι τρεις τους με βοήθησαν για να βελτιώσω τις όποιες αδυναμίες είχα και οι συμβουλές τους ήταν πάντοτε πολύτιμες».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass