ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ 300 ΘΕΣΕΩΝ

Κοντά στον Μαχητή ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης

*ΕΥΧΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2013 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:46
 
Κοντά στον Μαχητή θα βρίσκονται τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμος Λαρισαίων, τόνισε στην προχθεσινή συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο της πόλης ο δήμαρχος κ. Κώστας Τζανακούλης, με παράγοντες του σωματείου της Τερψιθέας.
Ο κ.Τζανακούλης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΕΛ Βάιο Κυριτσάκα για την πορεία των έργων της κατασκευής κερκίδας 300 θέσεων που θα δώσει μια άλλη εικόνα στο γήπεδο και ευχήθηκε η ομάδα να έχει μια αξιόλογη πορεία στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Ικανοποιημένοι έμειναν από τα όσα άκουσαν από τον δήμαρχο παράγοντες του σωματείου, οι οποίοι στις δηλώσεις τους επισήμαναν τα εξής:
Αχιλλέας Παπαρσένος (πρόεδρος): « Όλα αυτά που σχεδιάζουμε για τη φετινή χρονιά αρχίζουν σιγά - σιγά να υλοποιούνται. Πρώτος μας στόχος ήταν η κατασκευή κερκίδας, κάτι που μας προβλημάτιζε τα τελευταία χρόνια, στη συνάντηση ο δήμαρχος Λαρισαίων κ Κώστας Τζανακούλης μας διαβεβαίωσε ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος η κερκίδα θα είναι έτοιμη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πλευρά μου, καθώς ένα τέτοιο έργο θα δώσει πνοή στην ομάδα της Τερψιθέας αλλά και γενικότερα. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Λαρισαίων κ Κώστα Τζανακούλη και όσους συνέβαλαν γι αυτό.
Αχιλλέας Στεργιάκης (γενικός διευθυντής):   «Η φετινή χρονιά έπρεπε να αρχίσει έτσι ακριβώς, βάζοντας τα θεμέλια, όχι μόνο ως προς τις κερκίδες αλλά και γενικότερα στο όλο οικοδόμημα που λέγεται Μαχητής Τερψιθέας. Ο πρωταρχικός στόχος επετεύχθη και με τις διαβεβαιώσεις του Δήμου Λαρισαίων κ. Κώστα Τζανακούλη, τηρώντας μάλιστα την υπόσχεσή του που είχε δώσει στο τέλος του πρωταθλήματος.
 Ευχαριστώ τον δήμαρχο Λαρισαίων κ .Κώστα Τζανακούλη, για την υλοποίηση του έργου όσο και για τις προσωπικές του συμβουλές γύρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου».
*Στη συνάντηση με τον δήμαρχο παρόντες ήταν οι κ. Μπατζηλιώτης Βασίλειος (αντιδήμαρχος Πρασίνου), Οικονόμου Ιωάννης (αντιδήμαρχος Έργων), Κυριτσάκας Βάιος (πρόεδρος ΔΟΠΑΕΛ), Παπαρσένος Αχιλλέας (πρόεδρος Μαχητή), Αχιλλέας Στεργιάκης (γενικός δευθυντής του Μαχητή), Αχιλλέας Κυριτσάκας (οικονομικός διευθυντής του Μαχητή).
*Κατά τα άλλα, η διοίκηση του Μαχητή κινείται με γοργούς ρυθμούς ώστε να κλείσει το ρόστερ της ομάδος .Στις 29/7 και ώρα 19:30 στο γήπεδο της Κοιλάδος θα γίνει η πρώτη συνάντηση, ενώ στις 30/7 την ίδια ώρα θα γίνει η πρώτη προπόνηση (ανοιχτή για τα ΜΜΕ). Εξελίξεις θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα και για τις ακαδημίες του Μαχητή, κάτι που είναι στις άμεσες προτεραιότητες των διοικούντων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass