ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αυλαία με πανελλήνια ρεκόρ

* ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ-ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΦΡΕΤΖΙΟΥ ΣΤΑ 50 μ. ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2013 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:43
 Έπεσε χθες στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ η αυλαία μιας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης πανελλήνιας εμβέλειας που φιλοξένησε η Λάρισα. Ο λόγος για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης που διοργάνωσε για πρώτη φορά στην πόλη μας ο Λαρισαϊκός-Τιτάτες με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΚΟΕ και του Δήμου Λαρισαίων και στο οποίο πήραν μέρος περισσότεροι από 360 αθλητές από 29 συλλόγους.
Η επιτυχία της διοργάνωσης δεν αφορά μόνο στο οργανωτικό κομμάτι που ήταν κατά γενική ομολογία άψογο αλλά και στις υψηλές επιδόσεις των αθλητών αφού δεν ήταν λίγα τα Πανελλήνια ρεκόρ που σημειώθηκαν με πιο χαρακτηριστικό το ρεκόρ της αθλήτριας του Λαρισαϊκού-Τιτάνες Αναστασίας Φρέτζιου στα 50 μ. με διπλά πέδιλα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Λαρισαϊκού-Τιτάνες, Παύλος Νούσιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άρτια διοργάνωση των αγώνων τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι όλοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι. Τόσο οι εκπρόσωποι της ΚΟΕ όσο και τα μέλη των αποστολών των ομάδων. Αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση γιατί δείξαμε ότι η Λάρισα μπορεί να αναλάβει και να βγάλει εις πέρας μεγάλες διοργανώσεις. Παράλληλα είμαστε ικανοποιημένοι και από τις επιδόσεις των αθλητών μας. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους χορηγούς που στήριξαν τη διοργάνωση και φυσικά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΚΟΕ και τη δημοτική αρχή της πόλης».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass